A nem várt mensi előtt hány nappal lehet már tesztelni?
Figyelt kérdés
Hétfő-keddre nem várom, már 1 hete fájdogál az alhasam és a mellem,de úgy,hogy hason nem is tudok aludni. Eddig sose okozott gondot,ha mensi előtt 2-3 nappal fájt a mellem,az alhasam pedig szinte sose szúrkált napokig...2013. ápr. 14. 11:55
1/5 anonim válasza:
nem érdemes elötte igazán mert ritkán mutat már pozitívat és csak elszomorodik az ember. Ajánlatos megvárni a mensi napját. Van akinek még akkor sem pozitvi elsőre csak jó pár nappal késöbb. Minden ember más, a HCG sem egyformán termelődik.
2/5 anonim válasza:
Nekem két nappal előtte már mutatott pozitívat. Igaz, hogy akkor tudtam azt is, hogy a ciklus hányadik napján fogant a baba (ha megfogant). És az a középidő előtt volt.
3/5 anonim válasza:
En 12-re nem vartam az mar 5-en a delutani halvany volt. Azota szepen erosodik igy:
4/5 anonim válasza:
A teszttől is függ. Én menstruáció előtt elövögettem vaterás one step 10-es teszteket, de csak a nem várt napján lett +, akkor is csak baromi halványan. Másnap már jól lehetett látni:)
5/5 anonim válasza:
de miert akarod olyan koran megtudni hiszen a terhessegek 30% spontan vetelessel vegzodik a 6. hetig. es az Uh sem latszik semmi a 4. heten max egy terhesssegi gyuru de csak ha szuper jo a keszulek.
Turelem nyugalom a nem vart utan egy hettel is leeg tesztelni es a 7. heten UH ra menni akkor mar van szivhang ees nem kell visszamenni es aggodni addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!