Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menses előtt 3 nappal lehet...

Menses előtt 3 nappal lehet már tesztelni?

Figyelt kérdés
terheségi tűneteim vanak.de viszont nemtudom mitől lehet nyákos folyásom és ilyen túros vagy inkáb mint a radir maszatolás az egész hűvelyben?lehet az aktil duotól?vagy lehet terheségtől.a melleim is igen csak feszűlnek de a jobb mellem majd le fagy és bizsereg.hát már én sem tudom igazán.van aki nem várja a napokban?
2013. márc. 9. 08:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Csinálhatsz, de ha nega, ne keseredj el!

Nekem már nem várt előtt este volt egy halvány pozim

2013. márc. 9. 08:45
 2/10 A kérdező kommentje:
köszike a választ.igen fogok ma tesztelni.én is izgulok nagyon!! de azér idegesitenek ezek a tűnetek nem e mensit jelzik vagy valami fertőzés:::::(
2013. márc. 9. 08:55
 3/10 frászkarikaborsó ***** válasza:
lehet, de még nem biztos hogy kimutatja, akkor se keseredj el ha negatív, mert van akinek csak a nemvárt napján vagy utána 1-2 nappa mutatja ki.
2013. márc. 9. 09:02
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Őszintén, ha ma tesztelsz, mivel leszel előrébb!?

Ha negatív, csak idegeskedsz hogy akkor miért a tünetek, idegeskedsz hogy megjön-e vagy sem!

Ha pozitív, idegeskedsz miért halvány, orvoshoz még nem mehetsz mert semmit sem látna...

Várd ki azt a 3 napot, és ha nem jön meg, akkor tesztelj!

2013. márc. 9. 09:11
 5/10 A kérdező kommentje:
igen igazad van kedves utolsó.csak ezek a hűvelyi tűnetek idegesitenek anyira.... volt valaki másnak is esetleg ilyen tűnet pozitiv tesztelés előtt ..hűvely nyákos folyás és túrós szerű ragacsok?
2013. márc. 9. 09:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon gyanús egy hüvelyi fertőzés.

Ugyanis az antibiotikum felborítja a hüvelyflórát és túlszaporodnak olyan dolgok odalent, amik normál körülmények között is ott vannak, de túlszaporodáskor fertőzést, illetve gyulladást okoznak.

A túrós folyás egyik tünete a gombás fertőzésnek.

Inkább amint tudsz menj orvoshoz, csináljanak tenyésztést és kezeljenek célzottan, mielőtt lesz egy gyulladás, ami esetleg kihat máshová is.

A túrós folyás nem tünete a terhességnek.

Menzesz előtt 3 nappal is lehet tesztelni, csak nem érdemes. Érdemesebb megvárni, hogy előbb egyáltalán kimarad-e, mert ha meg megjön, akkor kidobtál az ablakon feleslegesen egy teszt árát. Érdemesebb inkább a kimard vérzés után csinálni tesztet.

2013. márc. 9. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
az aktil duo antibiotikum ha jól emlékszem és az antibiotikum után sok nőnek köztük nekem is garantált a gombás fertőzés...
2013. márc. 9. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja és elég gyakran előforduló dolog, hogy a gombás fertőzés pont a vérzés aktuális ideje előtt jön elő.

Szerintem fertőzés lesz.

2013. márc. 9. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! En is egyet ertek, szerintem is vard ki azt a 3 napot. Egyebkent en is hasonlo helyzetben vagyok...marmint erzek tuneteket amik lehetnek attol hogy babas vagyok, csak nekem meg majdnem 5 nap van a nemvartig.viszont valahogy olyan erzesem van hogy most megfogant.ugyanis egyszer voltunk egyutt pont az ovu kornyeken, es attol szamitva a 10. Naptol erzek olyan mensi-szeru fajdalmat meg szurkalast.nekem a melleim nem feszulnek de a bimboim fajnak, mintha le akarnanak szakadni.ilyet nem ereztem eddig sosem.na meg nagyon sokat alszom azota- tobb mint 10 orakat... a szedulest meg ilyeneket nem veszem figyelembe mert azokat nagyon konnyen be lehet beszelni. Tegnap bementem a gyogyszertarba venni tesztet de rajottem hogy azzal jarok legjobban ha en is kivarom a napot mert nem vagyok abban a helyzetben h csak ugy dobaljam ki a penzt foloslegesen tesztekre...barmennyire is szeretnem mar tudni...ugyh neked is fel a fejjel es kitartas! Neked mar csak 3 nap van! Ja es szerintem a folyassal is kivarhatod azt a 3 napot nyugodtan- kiveve ha nem viszketsz... majd irj, hogy mi lett! Szurkolok!!!! H
2013. márc. 9. 12:57
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó.délután teszteltem egy xepil csikal és negatív lett :( azért még reménykedem.
2013. márc. 9. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!