Nem vat elott hany nappal lehet tesztelni? Tudom h meg nem biztos akkor, de megis?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 10:55
1/10 anonim válasza:
Én 1-2 nappal előbb kockáztatnék max. Előtte úgy is negatív lenne.
2/10 anonim válasza:
nekem nemvárt elött 3 nappal a 10es pozi lett illetve a medilab is tutira tudom elötte 3 nappal voltam mert uh-n néztük a peteérést:)
3/10 anonim válasza:
4 nap a max de az tényleg max.A sima clearblue nekem 4 nappal előtte elég egyértelműen, nem halványan kimutatta a babómat:)
4/10 sumergo válasza:
Szerintem egyáltalán nem érdemes tesztelni nemvárt előtt. De ha mindenképp akarsz, akkor tedd azt.
5/10 anonim válasza:
Nekem nem vár előtt 5 nappal halványan,de kimutatta a terhességet a one step teszt :) sok sikert :))
6/10 anonim válasza:
Ha így haladunk, naponta egyet előrébb, akkor lassan eljutunk oda, hogy szex alatt érdemes tesztelni... igen, néhány nappal előtte is kimutathatja a teszt, de nem ez az általános. Akkor meg majd kiteszed ide a fényképét, hogy vajon van-e csík, vag ynincs csík. Késni fog aznap, vagy utána 1-2 nappal már érdemes tesztelni, addig csak várni érdemes. Tisztában vagyok vele, hogy nehéz, de foglald el magad, ez senkinek sem tesz jót, se neked, se a babának, hogy sietteted, amit nem lehet.
7/10 anonim válasza:
kedves utolsó hát ez van pedig nálam így volt és azóta 2 éves a lányom!
8/10 anonim válasza:
Nekem egy nappal mensi előtt lett halványan pozitív a Gabriel.azthiszem 25-ös
9/10 A kérdező kommentje:
koszi csajok!
2012. nov. 5. 17:36
10/10 anonim válasza:
nekem nem várt előtt 5 nappal halvány de jól látható pozi lett a tesztem és félidőben volt ovum....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!