Ki nem várja a hétvégére? Tesztelni mikor fogtok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 09:17
1/93 anonim válasza:
En jovohet szerdara varom( meg 7 nap van addig). Ha nem jon meg, akkor tesztelek, addig csak penzkidobas es csalodas, ha negativ. Szerintem te is vard meg a hetveget, hogy megjon-e! Tudom nehez, de mindjart itt van!:)
2/93 anonim válasza:
Én 24-ére nem várom, elötte semmiképp nem tesztelek.
3/93 anonim válasza:
Én vasárnapra nem várom. Hát tesztelni inkább csak hétfőn fogok, addig nem is veszek (ha kibírom:)
4/93 anonim válasza:
3. vagyok, eddig ilyen a görbém.
6/93 anonim válasza:
Én 20.ra nem várom, de szerintem meg fog jönni :( Ha mégsem, akkor legkorábban hétfőn tesztelek.
7/93 anonim válasza:
Sziasztok! En is 20-21re nem varom. Ma csinaltam tesztet, de negativ lett. Amugy semmi mensire utalo jel nincs. Lassan mennek a napok.
8/93 A kérdező kommentje:
Igen, máskor csak úgy repülnek, de most szerintem minimum 30 óra egy nap. :)
2013. ápr. 17. 11:28
9/93 anonim válasza:
10/93 anonim válasza:
Sziasztok! Èn is 20-21-re nem vàrom ès èn is csinàltam ma tesztet ami szintèn negatív lett. Szerintem csak becsapnak a mensis tüneteim. Ha mègsem jönne meg megpròbàlom jövö hèt közepèig kibirni tesztelès nèlkül. Ha megjön köv. hònapban Lh tesztezni fogok mert most nem tudom mikor volt pè-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!