Ki nem várja a hétvégére? Tesztelni mikor fogtok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 09:17
51/93 anonim válasza:
Halk gratula! :)
Milyen fajta a teszted?
A 10-es vagy a 25-ös teszt az érzékenyebb?
Még nem vettem!
52/93 A kérdező kommentje:
A 10-es érzékenyebb, és ez egy Clearblue.
2013. ápr. 19. 19:11
53/93 anonim válasza:
Köszi a válaszod!
Elvileg én is 21-re nem várom...
54/93 anonim válasza:
Kérdező! Halványan de ott van ::)
55/93 anonim válasza:
Hogy érzitek Magatokat?
Teszt valaki?
56/93 anonim válasza:
Szia, még nem teszteltem, semmi különöset nem érzek, néha megjön érzésem van. Holnapra nem várom.
57/93 anonim válasza:
Petefészkeim fájdogálnak.
Holnapra nem várom.
58/93 anonim válasza:
Nekem a fejem szokott fájni mensi előtt,de most az se fáj.
Holnap van a nem várt napja...
Tesztet csináltok reggel?
59/93 anonim válasza:
Nàlam sincs semmi.. Szombati teszt negativ de mèg nem jött meg. Reggel megint teszt! /10-es vagyok/
60/93 anonim válasza:
Sziasztok 14-es vagyok, sajnos nekem megjött, már 18-án barnáztam, 19-re pedig meg is jött rendesen, de gondoltam is, mert előtte már nagyon fájt a hasam, meg émelyegtem is, a melleim nem fájtak, de mensi előtt egy-két nappal nekem megszűnik a mellfájdalom, úgyhogy én tudtam, de majd egyszer csak sikerül. Nagy gratula a pozitívat tesztelőknek, és boldog baba várást. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!