Ti vállalnátok még babát ha?
Lenne 3 egészséges gyereketek, de elmúltatok volna már 36 évesek?
Vállalnátok a 4. babát?
Azon agyalok, hogy ha 10 éves lesz akkor én már kb. 47, ha 20 éves akkor én 57... Anyukám most 53 éves :O Nekem ezért ez furcsa (tudom Anyum nagyon korán szült)
(az életkor miatti kockázatokra gondolok)
Fiatalít a kései baba? Ajaj, néha így sem hiszik el, hogy 3 gyerekem van. Múltkor 23 évesnek mondtak :D
Na, de ez az oldala nem fontos :)
Anyagilag megtehetjük és későbbiekben sem lesz gon (reményeim szerint) a házban, az autóban is van hely.
A betegségek rettentett vissza és az amit az egyik hozzászóló is írt...hol van az megírva, hogy látom felnőni?
Tudom, így nem szabad hozzáállni semmihez, főleg nem a babához, de azért ez egy kicsit beárnyékol.
Amúgy tök lelkes vagyok és minidig is pozítívan gondolkodom mindenről, magam sem értem, hogy jöttek ezek a gondoloatok....
Ha tényleg szeretnéd, akkor villám gyorsan tessék elhesegetned magadtól ezeket a negatív gondolatokat.
Nem első baba lesz, hanem a negyedik.
NEM LESZ BETEG!!!!!!
Én drukkolok, és bízzál benne, hogy simán láthatod felnőni :) Miért ne?????? Még unokázni is fogsz :)
Akkor ne is gondolkodj ilyen butasagokon! Anyukam is veletlenul lett velem terhes. Kb a 12. hetig nem tudta, mert verezgetett. Raadasul akkor hagyta abba a foggatlot es nem gondolta, hogy teherbe esik. Elment dokihoz( sajnos a sajat dokija szabin volt, igy mas vizsgalta)a verezgetesek miatt, aki konkretan gyulladast diagnosztizalt nala, es antibiotikumot szedett vagy 1 hetig. Visszament kontrollra mar a sajat dokijahoz es o mondta neki hogy ne szedjen semmit, mert varandos. Anyu zokogott, azt sem tudta mit csinaljon. Aztan a doki megnyugatatta, hogy semmi gond nincs! Sok no eleteben eloszor szul ennyi idosen. Szerintem ne legyrnek aggalyaid, eros egeszseges picike van a pocidban. Minden rendben lesz! Termeszetes ilyenkor a ketsegbeeses es a kettos erzesek. En is ezt ereznem a helyedben, de biztosan megtartanam. En szoritok ertetek!:)
Udv: 23 eves, akit 38 evesen szult az anyukaja
Aranyosak vagytok!
Kedves utolsó válaszoló! Még nincs baba, csak tervben és fejben :) igazából ezek a félelmeim :( de igazatok van! Miért is lenne baja? :)
:D :D
Csak jöjjön haza a férjem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!