Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiatalok vagyunk még?

Fiatalok vagyunk még?

Figyelt kérdés

Vőlegényem van, én 21éves vagyok, ő pedig 26éves szívesen bevállalnánk egy gyereket, csak anyukám szerint ráérek 28-30évesen.

Van egy egyszobás.konyhás fürdős saját kis házunk, fenntartás is megoldható, párom külföldön dolgozik, havonta jön haza. Nagyon szeretjük egymást.

2013. ápr. 16. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor semmi akadályát nem látom a családalapításnak, ha Ti is készek vagytok rá fejben.
2013. ápr. 16. 21:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi készen vagyunk, sokszor felkerül témának, de mindig anya jut eszembe, főleg a mondása hogy kirugdosná belőlem, bla bla
2013. ápr. 16. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Fiatalok nem vagytok, viszont 1 szobás házba én nem szülnék gyereket.
2013. ápr. 16. 21:09
 4/8 A kérdező kommentje:
de ez saját, és aki albérletbe szül?
2013. ápr. 16. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Házasodjatok össze ( nem kell lakodalom) és vállaljátok a babát. Most vagytok a legideálisabb korban hozzá. 28-30 évesen már elég késő lenne.

Az egyszobás lakás nem feltétlen akadály. Régen sem volt külön szobájuk a gyerekeknek, mégis felnőttek.

2013. ápr. 16. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én 22 vagyok párom 26.Van egy 5 hónapos kislányunk 6 éve vagyunk együtt.Albérletben lakunk.Mi úgy gondoltuk nincs mire várni.Szülői segítség 0.Ha arra vártunk volna,hogy mindenünk meglegyen sosem lesz gyerekünk.Nem élünk rossz helyzetben.Átlag keresettel rendelkezünk.
2013. ápr. 16. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az jó dolog, hogy saját, idővel, ha szépen spóroltok, akár ki tudjátok bővíteni még egy szobával. 1-2 évig úgysem nagyon létszükség másik szoba. Mi is albérletben vagyunk, én 23, párom 26, van egy 4 hónapos kisfiúnk. Sajnos kilátásunk sincs saját lakásra, így ha arra várnánk, akkor max. 40 éves korunkban lenne gyerekünk, de lehet, hogy még akkor sem. viszont most hihetetlen boldogok vagyunk a kisbabánkkal. Én személy szerint örülök, hogy fiatal szülők vagyunk, és nem vátam 30 éves koromig. Most sok 30 év körüli barátnőm, ismerősöm irigyel, hogy én már "túl vagyok rajta" és ezek után szépen kezdhetem építeni a karrierem, életem stb. Sokan jártak úgy, hogy halogatták, hogy ez meg az legyen meg előbb, aztán évekig nem jött össze, vagy már nem volt kinek szülni stb.

Szóval szerintem, ha ti tényleg akarjátok és megvannak a feltételek, akkor én nem látom ezt akkora tragédiának. Bár én személy szerint úgy nem bírnám, ha a párom ennyit lenne távol, de ez alkat kérdése.

2013. ápr. 16. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
19%
Én még várnék vele, mert egyszobás lakás jó, amíg kicsi a gyerek, de később már nem lesz kényelmes se neki se nektek. Amúgy ha 28-30 évesen szülnél az se lenne késő, mint ahogy valaki írta, de nem azt mondom ezzel, hogy addig várj. Te egyébként dolgozol? 22L
2013. ápr. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!