Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fiatalok vagyunk a...

Nagyon fiatalok vagyunk a gyerek válaláshoz?

Figyelt kérdés
Barátnőm 20 énis az vagyok. De nagyon szeretnék egy gyereket, de sokak szerint még fiatalok vagyunk. Szerintetek?
2010. ápr. 11. 02:10
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Én is 20 évesen szültem,bár a párom 5 évvel idősebb.De még várjatok egy kicsit,bulizzatok,éljétek az életet.Amúgy meg mióta vagytok együtt,és van már saját lakásotok?
2010. ápr. 11. 02:38
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Én is 20 évesen szültem.A gyermek apja 22 éves volt.28 évesen el is váltunk...

nekünk volt lakásunk,és anyagilag nem függtünk a nagyszülőktől..

Ha nincs hova menni külön csak a szülők otthona vagy ha nincs megfelelő anyagi háttér akkor még várjatok...

De azért elmondom,hogy mi a nagy előnye ha ilyen idős korban születik a baba..

Még fiatal nőnek érzem magam és már felnőtt gyerekem van,és ez nagyon jó...Újra élvezem az élet apró örömeit,újra tudok utazni,szórakozni,és bármikor megtehetem,hogy hajnalban megyek haza,hiszen már nem köt le a gyerek...

2010. ápr. 11. 03:18
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Én szimpatizálok azzal, ha valaki fiatalon vállal gyereket. Én 23 évesen lettem terhes a szintén ennyi idős férjemtől. De volt lakás a fenekünk alatt és nincs még ma sem egy kanyi hitelünk sem, volt mire alapozni.
2010. ápr. 11. 04:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem lehet megmondani. Vannak akik már ilyen idősen elég "érettek" a gyerekvállaláshoz, de van olyan is, akinek jobb, ha soha nem lesz gyereke.

Én 22 voltam amikor az első gyerekünk született, a férjem 24. 2 éve voltunk házasok, tervezett baba volt. Pici babával építkeztünk, OTP hitellel.

Most már több, mint 25 éve vagyunk házasok, és mai fejjel gondolkodva is akkor vállalnék gyereket.

2010. ápr. 11. 08:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó nektek, hogy ennyi idősen már rájöttetek, hogy a gyermek a legfontosabb az életben!

Bárcsak én is így gondolotam volna korábban is.

Akkor nem vagytok hozzá fiatalok, ha tudatosan, átgondoltátok, hogy megfelelően el tudjátok látni, és a bulik, haverok háttérbe fognak szorulni, és ezt be is tudjátok tartani.

2010. ápr. 11. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Én személy szerint,csak azokat a kislányokat tartom fiatalnak ehhez,akik még a 18-at sem töltötték be! Haragszok is ilyenkor!!!

Én is 20 évesen szültem az elsőt,és nem bántam meg. Hozzá kell tennem,hogy a párom is dolgozott,és én sem gyes-re jöttem el,volt mit "felmutatnom". A páromnak,amikor megismerkedtünk,már volt egy kis háza,-évekig dolgozott érte,24 évesen vette,sokat költöttünk már rá --na,szóval arra akarok kilyukadni,hogy ha nem a szülőknél éltek,és legalább az egyikőtöknek van keresete,akkor nem vagytok fiatalok egy babához!!! Mi nem bántuk meg!!!!!

2010. ápr. 11. 11:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Van házunk, és az anyagi helyzetért nem kell aggodni. És szerintem alaposan átgondoltuk az egészet. Inkább gyerek mint buli ,haverok. Köszi a tanácsokat. u.i. A testvéreimnek nem nagyon tetszik hogy a gyerekválaláson törjük a fejünket.
2010. ápr. 11. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nem kell figyelembe venni a testvér véleményét. Úgy értem meg lehet hallgatni az érveit, de ugyanúgy meg lehet neki mondani, hogy te ezt így gondolod, mi meg másképp, köszi hogy segíteni akarsz, de ebben nekünk kell a végső döntést meghozni.
2010. ápr. 11. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
64%

11:24-es vagyok,és teljes mértékben egyet kell hogy értsek, SENKINEK SEMMI KÖZE,HOGY TI MOST GYEREKET SZERETNÉTEK, ha semmi akadálya,akkor vágjatok bátran bele!!!!

Sok sikert!:))

2010. ápr. 11. 14:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2010. ápr. 11. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!