A barátommal 1és fél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást és nagyon szeretnénk gyereket. Meg hogy szerintünk örökre össze csatolna minket. Csak még fiatalok vagyunk 17-18 évesek. Szerintetek nagyon korai? A szülők mit szolnának szerintetek?
értelmes válaszokat
és ne szidjatok le ...
előre is köszi.
Szerintem is várjatok egy pár évet. Nem olyan egyszerű egy újszülött baba ápolása, gonozása, nevelése. Sok anyuka panszkodik, hogy mennyire megváltozott a kapcsolatuk a férjükkel, párjukkal szülés után. És nem a jó értelemben. Lehet, hogy most úgy gondoljátok, hogy be szeretnétek vállalni egy babát, de lehet, hogy a kapcsolatotok tönkre menne.
Ha az én gyermekem ilyen gondolatokkal jönne hozzám, neki azt tanácsolnám, hogy legalább egy évet menjenek dolgoni. És ha akkor is szeretnének gyermeket, akkor vágjanak bele. Teljesen más az élet, ha dolgozol, meg amikor még suliba jársz. Szerintem azt meg kell tapasztalni baba vállalás elött. Életem legjobb évei azok voltak, amikor elkezdtem dolgozni.
Egy baba nem csatol össze két embert örökre! Ezt miből gondoltad?
Egy pár életében, talán a legnehezebb időszak a terhesség és a kicsi baba.
Sok boldogságot, de nagyon sok nehézséget is hoz.
Ezt csak egy érett, nagyon erős kapcsolat bírja ki!
Várjatok még, ráértek vele még 3-4 évet!
nagyon köszönöm a válaszokat hasznosak voltak. :))
és még várunk vele 2-3 évet.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!