Több mint egy éve nem védekezünk és nem jön a baba. Miért lehet ez? Fiatalok vagyunk. Én 22 párom 24.
De jó is lenne, ha tudnánk az okát!
Sajnos tényleg számtalan oka lehet. Én egy év után biztos, hogy dokihoz fordulnék, hogy nézzenek meg mindkettőnket. Amúgy nem kell egyből rosszra gondolni, lehet, hogy a megoldás roppant egyszerű, és könnyű is kezelni. (pl. pajzsmirigy alulműködés)
Köszönöm kedves utolsó. Amúgy annyira rossz,hogy van aki megszüli és eldobja a gyerekét aki meg nagyon vágyik rá annak meg nem jön össze.
Igazságtalan az élet, de reméljük hamarosan elérkezik a gólya. Sok sikert kívánok neked is.
Ez az eredménye, hogy mindenféle szereket esznek az emberek. Sohha, ismételem SOHHA nem szabad gyógyszert enni és nincsenek semmilyen féle H1N1-ek és ehhez hasonló betegségek. Ez mind arra szolgál, hogy ne lehessen több ember a földön(mert ugyebár több mint 7 millió ember él a földön) ez egy ilyen népirtási folyamat. Tehát a hülye szereknek avagy "gyógy"szereknek köszönhetted. Egyél inkább gyógynövényt az interneten mindent megtalálsz róluk, hogy milyen betegség mellé mit kell enned és lemész a GYÓGYNÖVÉNY boltba és veszel azt amit írnak. Hidd el beválik és EGÉSZSÉGES IS! Vehetem például a saját édesanyámat mintaként. Ő nagyon ritkán beteg, de ha beteg akkor nagyon durván beteg. Megnéztem a neten, hogy mi kell a láz csillapításra és arra jutottam, hogy sok víz és hársfatea. Lementem a gyógynövényboltba vettem hársfateát és mézet hazahoztam kifőztem odaadtam neki szépen minden természetes hozzávalóval és lám gyorsabban lement a láza mint ahogy a gyógyszerek tették volna.
Egyébként meg anyám javaslata, hogy szeretkezés után - miután belekerült a hímivarsejt a lyukba - azután tegyél magad alá avagy a feneked alá egy magas párnát, hogy a sperma elérje a méhedet és majd egyszer csak megjön az isten áldása!
Sok sikert és isten áldjon benneteket és az eljövendő babátokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!