Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy babát várok?

Lehet, hogy babát várok?

Figyelt kérdés

A menstruációm minden hónap 6-8 között jelentkezik, rendszeresnek mondható. Múlt hónapban elég sokat szenvedtem vele, meglehetősen erős volt, és görcsöltem is. Ebben a hónapban 4-e körül már éreztem, hogy "meg fog jönni", azonban mégsem jött meg a várt időpontban. 15-én jelentkezett csak, bár az sem mondható konkrétnak. Éppen csak látszódott, valami világosbarnásabb valami....

Annyit még hozzátennék a dologhoz, hogy csináltam egy tesztet azon a napon, amikor nem jött meg, de negatív lett. Lehet, hogy akkor még nem mutatta ki, de mégis terhes vagyok? Rossz a gyomrom is, fáradt is vagyok és szédülök is. Bár én ezt a kialvatlanságnak és a rendszertelen étkezésnek tudom be....:) (egyébként óvszerrel védekezünk, de néha a párom a "dolog" elején szokott egy kicsit anélkül is huncutkodni)

2013. ápr. 16. 10:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet.Holnap reggel,elsö pisiböl!

És igen elképzelhetö!

2013. ápr. 16. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!