Lehet mégis babát várok?
Figyelt kérdés
Tegnap nem bírtam magammal,és csináltam egy Predictor tesztet,(4 nappal a mensi előtt már 90%-ban kimutatja elvileg)tegnap este 15 perc után nem láttam semmit.aztán reggel még ránéztem,és ott van egy halvány,de jól látható második csík.szerintetek?Volt már más is így?Lett belőle baba?Nem akarok tesztelni majd csak pénteken,akkorra nem várom...2013. febr. 13. 11:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem időn túli ugyhogy nem hiszem hogy azt mutatná, főleg ha szürkés inkább a csík.Nekem is rengeteg ilyen volt az elmut 1,5 évben, és nem jött össze eddig.De még korai volt..Majd a nemvárt napján vagy előtte max 1el tesztelj..NE keseredj el..
sok sikert
2/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a Prediktor sokszor álpozitív. Csinálj egy másik fajta tesztet! Nagyon drukkolok, hogy az rendesen pozi legyen!
3/5 anonim válasza:
nem véletlenül van rá írva, h x időn belül kell leolvasni az eredményt. néhányszor előfordul ilyen, de ha időn túl lett pozitív, akkor az többnyire nem jelent terhességet.
4/5 A kérdező kommentje:
:(Remélem a pénteki már "rendes pozitív lesz".Lilly tesztem van itthon,az első babánknál is kimutatta elsőre.Persze a nemvárt napján.Addig is örülök a tüneteknek,(hányinger,mellfeszülés,pici fejfájás)Remélem nem csak bebeszélem magamnak!
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 13. 11:52
5/5 anonim válasza:
nekem mondjuk, amikor nem voltam terhes SOHA nem semmim időn túl se pozi. de nem ismerem ezt a tesztet! szerintem várj még pár napot, és ne izgulj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!