Volt, akinek a nemvárt napján még semmilyen tünete nem volt, mégis baba lett?
Sokan írják már egy nap késésnél is, hogy szúrkál a petefészkük vagy fáj a mellük stb. Nekem igazából semmi tünetem nincs, csak tegnapelőtt kellett volna megjönnie. Nem mertem még tesztet csinálni, mert félek a csalódástól és máskor is volt már hogy késett ennyit. Van remény a babára, akkor is ha nem érzek semmi különöset vagy már érezni kéne?
28-án volt pém. 27-én és 29-én voltunk együtt.
Én nem éreztem semmit, vagyis semmi olyan nem volt, ami akkor feltűnt volna, hogy "oh, ez baba lehet". Utólag könnyű azt mondanom, hogy a baba miatt volt ez meg az, de az esedékes menses napján nekem egyszerűen elkezdett fájni a hasam úgy, hogy biztos voltam abban, azonnal meg fog jönni. Nem jött. :)
13 hkm
Nekem pár napja volt olyan érzésem, mint a legrosszabb menstruációs görcsöm, de semmi (korai is lett volna).
Amikor meg kellett volna jönni, tompán fájt. Folyamatosan készenlétben voltam, hogy na akkor bármikor megjöhet, ne érjen váratlanul (egyébként nem is szokott késni). Most néha tompán fáj.
Olykor émelygek (de úgy tudom ez még korai lenne a terhesség miatt és hányni nem is szoktam). Szóval nem tudom. Lehet holnap veszek egy tesztet és megcsinálom.
Nekem sem volt nagyon semmi. En a nem vart utani 6. Napon teszteltem nagyon eros pozit. Nekem annyi furcsa volt, hogy a gyomromnal nagyon szurkalt, nem tudom, hogy amiatt volt e vagy sem:) de ez osztonzott a tesztre, mert sokszor kesett a mensim. A mellem fajtak mint mensi elott, meg mondig fajnak...de egyaltalan nem annyira... Nincs mas semmi tunetem...ja de..de az nem olyan borzalmas tunet...folyton faradt vagyok...es almos:)
Ha tuneteket erzel, skkor mar a tesztnek is ki kene mutatnia, hiszen az a hcg hormontol lehetnek. De szerintem varj a nem vart napjaig :)!
7hkm
Már meg kellett volna jönnie. Fáradt, álmos én is vagyok, de ez nem tudom tünet-e, mert általánosan is jellemző rám, amióta váltott műszakban dolgozom.
Regel tesztelek, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!