Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már rá példa, hogy...

Volt már rá példa, hogy petééréskor és környékén nem volt szex, és mégis baba lett abba a hónapban?

Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 10:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem, hogy a peteérés napja 1000%. (ovu teszt)
2013. jan. 22. 10:40
 2/12 anonim ***** válasza:

Természetesen nem volt rá példa. Teherbe esni csak peteéréskor lehet! Előtte átlagosan 3, max. 5 nappal várakozó katonák célba érhetnek, a petesejt élettartama maximálisan 24 óra, tehát még az utána picivel érkezők is befuthatnak.

Peteérés viszont lehet a ciklus bármely napján, attól függően, hogy merre tolódik ki valami miatt. Ha erre gondoltál, akkor nem fogalmaztál pontosan.

2013. jan. 22. 10:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Az ovuteszt csak a hormonlöketet jelzi, azt, hogy kilökődött-e a petesejt, azt nem. Így ez nem 100%-os megoldás. Hőmérőzéssel pontosabban lehet tudni.
2013. jan. 22. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:

lehet baba(kivéve ha minden nap csinálsz ovu tesztet)

mivel lehet spontán pete érés pl:orgazmustól....

2013. jan. 22. 10:48
 5/12 A kérdező kommentje:

Ok! Köszönöm!

Szóval esély van, de minimális!

Köszönöm mégegyszer, csak reménykedem.Furán érzem magam, de lehet csak bebeszélem magamnak!

2013. jan. 22. 10:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy volt már rá példa! Nem is egy! Írd be a keresőbe, hogy "naptármódszer mellett terhes", szerintem olvashatsz érdekes dolgokat! :-)
2013. jan. 22. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Mi köze ehhez a naptár módszernek??

(Aminek amúgy valóban nem sok értelme)

2013. jan. 22. 21:54
 8/12 A kérdező kommentje:

Tényleg, nem értettem én se...

A peteérésem napját tudom, de elötte 4 nappal meg utána 2-vel találkoztunk a férjemmel. Csak érdekelt, hogy van - e esélyünk!

2013. jan. 23. 05:35
 9/12 anonim ***** válasza:
A naptármódszer lényege, hogy peteéréskor és környékén nincs szex. Ennek ellenére elég sokan teherbe esnek így is. Tehát van esély a terhességre ilyen esetben is. Mi nem érthető ebben? Értem, hogy te szeretnél babát, de attól még az esély a teherbeesésre nálad is ugyanannyi, mint azoknál, akik naptármódszerrel védekeznek, és azért nincsenek együtt azokban a napokban.
2013. jan. 23. 15:22
 10/12 A kérdező kommentje:
A naptár módszer lényege szerintem, hogy nem mindig ugyanazon ciklusnapon van peteérés, ezért kell azt az x db napot kerülni. Vagy én értelmezem rosszul?
2013. jan. 23. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!