Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt rá példa, hogy akinek a...

Volt rá példa, hogy akinek a doki is azt mondta nincs baba, de ti mégis azt éreztétek és volt?

Figyelt kérdés

A ciklusom 5 napján vagyok. A vérzésem 1 napos volt(nagyon kevés) és még kevesebb 2 nap barna. Tegnap az orvos azt mondta uh hogy vékony a nyálkahártyám egy kis folyadék van a méhemen belül de biztos nem vagyok terhes. Mégis a tüneteim nem szűnnek. Derékfájdogálás, méhhúzódás, étvágy vagy étvágytalanság, gyakori pisilés, halálos fáradság, mellduzzanat stb. A doki szerint ha ilyen pontos a ciklusom biztos nincs hormonprobléma.

Akkor mi ez? Görcsölök a babán persze, ki nem teszi ha már jó ideje nem jön, de a mensikor ha be is beszéltem tüneteket akkor azok elmúltak. mosta doki hatására se csökkentek.:(

2009. jan. 21. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Unokatesóm felesége így járt, neki még az ultrahangon is azt mondták, hogy nem terhes. A tesztje is negatív lett, írt fel neki az orvos gyógyszert, hogy megjöjjön a menzesze, de ő tudta, hogy terhes, ezért nem szedett be semmilyen gyógyszert. (Igaz, hogy már egyszer volt az, és ugyanazokat a tüneteket érezte.) Aztán 1-2 hét múlva már a teszt is kimutatta, az ultrahang is látta. Most már 9 hónapos a lányzó.
2009. jan. 21. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Csináltál már tesztet? Próbáld meg, reggel csináld mindenképp. És írd meg, hogy mi volt! Szorítok Neked!
2009. jan. 21. 11:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lehet csinálok tesztet. Igazából olyan fura érzés ez.(már egy éve várom a gólyát és most van ilyen először). Láttam az uh. Mondta a doki vékony úgyhogy nem terhes. De mégis valahogy ez az érzés hogy tudom hogy az vagyok. Ilyet még soha nem éreztem. Lehet most fogok már becsavarodni? Nem tudom.
2009. jan. 21. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom a lilly tesztet nem túl drága, rossmannban lehet kapni. Nekem már az elmaradt napján kimutatta a 2 csíkot. Igaz a második jóval halványabb volt, de ott volt. Egyébként nekem sem látta a doki a babót igaz, még csak 3 hetes volt. Én mondtam, hogy + lett a tesztem, akkor nézte meg jobban, hogy ja, tényleg van ott valami. Icikepicike volt, de ott volt!
2009. jan. 21. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem decemberben volt ilyen,hogy éreztem,hogy terhes vagyok és tüneteim is voltak és a doki ultrahangon nem talált semmit.Tesztek negatívak voltak.De szerintem nagyon elején voltam és sajnos ugy tünik,hogy vetélésem volt.Mert a doki mikor újjal vizsgált és tapogatta a hasam akkor mondta van valami de nem tudta mi az.Ultrahangon nem láttot semmit.Elküldöt laborba teszt miatt de mielött elmentem volna előtte egy nap elkezdtem vérezni nagyon és nagyon görcsöltem és nagy alvadt vér darabkák voltak és mikor pisiltem éreztem,hogy valami gömbölyű valami jön ki belölem.Teljesen kivoltam.Nagyon rosszul voltam azon a napon.És mikor elmentem laborba akkor persze a teszt negatív volt és elmentem dokihoz megvizsgált újjal és nem talált már semmit.Igaz doki nem mondta,hogy elvetéltem de én tudom,hogy az volt mert miután elment akkor már nem éreztem semmit.Tüneteim másnapra elmúltak.

Van aki megérzi,hogy terhes van aki nem.

2009. jan. 21. 12:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom és kívánom mielőbb legyen egészséges babád.

Nagyon szorítok Neked.

Nekem is a fura mensi(hiánya) a dolog nyitja. Már 15 éve menstruálok és soha ilyen nem volt. 3 hónapja elvsztettem a petefészkem nagy részét egy műtét során, de utána is a mensimmel nem volt gond. Erős görcs és több napig erős vérzés. Most abszolút nem fájt semmim.

Nem tudom már hova tegyem ezt.

2009. jan. 21. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vok.!

Holnap reggel első vizeletből csinálj tesztet!Mert ha terhes vagy akkor már ki kell,hogy mutassa.Drukolok hogy pozitív legyen!

2009. jan. 21. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!