Volt rá példa, hogy akinek a doki is azt mondta nincs baba, de ti mégis azt éreztétek és volt?
A ciklusom 5 napján vagyok. A vérzésem 1 napos volt(nagyon kevés) és még kevesebb 2 nap barna. Tegnap az orvos azt mondta uh hogy vékony a nyálkahártyám egy kis folyadék van a méhemen belül de biztos nem vagyok terhes. Mégis a tüneteim nem szűnnek. Derékfájdogálás, méhhúzódás, étvágy vagy étvágytalanság, gyakori pisilés, halálos fáradság, mellduzzanat stb. A doki szerint ha ilyen pontos a ciklusom biztos nincs hormonprobléma.
Akkor mi ez? Görcsölök a babán persze, ki nem teszi ha már jó ideje nem jön, de a mensikor ha be is beszéltem tüneteket akkor azok elmúltak. mosta doki hatására se csökkentek.:(
Nekem decemberben volt ilyen,hogy éreztem,hogy terhes vagyok és tüneteim is voltak és a doki ultrahangon nem talált semmit.Tesztek negatívak voltak.De szerintem nagyon elején voltam és sajnos ugy tünik,hogy vetélésem volt.Mert a doki mikor újjal vizsgált és tapogatta a hasam akkor mondta van valami de nem tudta mi az.Ultrahangon nem láttot semmit.Elküldöt laborba teszt miatt de mielött elmentem volna előtte egy nap elkezdtem vérezni nagyon és nagyon görcsöltem és nagy alvadt vér darabkák voltak és mikor pisiltem éreztem,hogy valami gömbölyű valami jön ki belölem.Teljesen kivoltam.Nagyon rosszul voltam azon a napon.És mikor elmentem laborba akkor persze a teszt negatív volt és elmentem dokihoz megvizsgált újjal és nem talált már semmit.Igaz doki nem mondta,hogy elvetéltem de én tudom,hogy az volt mert miután elment akkor már nem éreztem semmit.Tüneteim másnapra elmúltak.
Van aki megérzi,hogy terhes van aki nem.
Nagyon sajnálom és kívánom mielőbb legyen egészséges babád.
Nagyon szorítok Neked.
Nekem is a fura mensi(hiánya) a dolog nyitja. Már 15 éve menstruálok és soha ilyen nem volt. 3 hónapja elvsztettem a petefészkem nagy részét egy műtét során, de utána is a mensimmel nem volt gond. Erős görcs és több napig erős vérzés. Most abszolút nem fájt semmim.
Nem tudom már hova tegyem ezt.
Utolsó válaszoló vok.!
Holnap reggel első vizeletből csinálj tesztet!Mert ha terhes vagy akkor már ki kell,hogy mutassa.Drukolok hogy pozitív legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!