Van olyan aki, menstruáció idején vérzett (kicsit) és mégis babát várt?
Milyen volt? mennyi ideig tartott? Tesztet csinált?
Köszönöm válaszotokat?
Bocsánat,hogy nem választ írok,de én is ebben a cipőben járok!Nekem egy nappal előbb jött meg és kb.1napig véreztem úgy ahogy,s utána csak pecsételtem,még sosem volt ilyen,de hozzáteszem,nekem sosem tart sokáig a vérzésem(intenzíven 3napig kb.utána csak vérzegetek)de ilyen még sosem volt!
Ma az együttlétünk utáni 11.napon teszteltem,de negatív lett,lehet korai volt a tesztelés?!
Neked milyen volt?Mikor voltatok együtt?Mi pont menstruáció előtt 3-4nappal!
ahhoz képest hogy nem kéne elég gyakori dolog hogy valamennyi vérzés van akár a terehsség elsö 3-4 hónapjában akörül amikor lenne a menzesz.
Első válaszoló: nagyon korán teszteltél, csinálj újat.
Kérdező tesztlej Te is, felesleges találgatni, amikor van 99%-ban biztos válasz rá a teszt által.
Köszönöm én is ,az első válaszoló voltam!Ez biztatásra ad okot,akkor szerintetek ha vasárnap újra próbálom vagy hétfő inkább?
Ti már hallottatok ilyenről,hogy csak 1napig vérzett valaki és terhes volt?Én nagyon reménykedek!
11napja volt az aktus,de ma teszteltem és negatív lett,azt mondtátok lehet korai,úgy gondoltam,hogy akkor már biztosra megyek megvárom a 15-16.napot,hisz úgy tudom,hogy a beágyazódás eltarthat 10-12napig és utána még plusz 3nap mire annyi Hcg lesz a szervezetben amit már bőven kimutat a teszt!Rosszul tudom?Te mikor tesztelnél legközelebb?
A ciklusom most úgy alakult,hogy 20án jött meg az volt a 27.nap,(nekem mindig olyan 27-28napra jön meg)
Szóval most 20-án a 27.napon megjött,de előtte 4nappal voltunk együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!