61/72 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni amig nem mondja az orvos is.. Ennyi idő után..olyan hihetetlen.. 1év 8 hónap. ennyi ideje próbálkozunk, de kb 3-4 éve tervezzük:) Hihetetlen..Nektek is ilyen hihetetlen volt?
2013. ápr. 19. 11:28
62/72 A kérdező kommentje:
eléggé szúr a petefészkemnél és volt 2csepp barna a bugyimon. holnap reggel elmegyek az orvoshoz,de addig mit csinaljak?vagy csak a razkodas miatt lehetett?elég rázkodos utam volt délután.
2013. ápr. 21. 19:05
64/72 A kérdező kommentje:
kórházba nem tudok bemenni,mert 50perc rázós út vezet oda, max ügyeletre de ott meg nincs nögyógyász.viszont azóta pihenek,és sokkal jobb. Nem fáj. Tettem be tisztaságit h lássam ha van vmi de semmi.
2013. ápr. 21. 19:53
65/72 anonim válasza:
Én 2 napig barnáztam és csak utána mentem dokihoz és nem lett baj. Nem is gondoltam, h terhes vagyok, mert mi is régóta vártunk rá.
66/72 anonim válasza:
Én mind a két terhességemnél barnáztam 3 napot, sőt görcsöltem is iszonyatosan, de azóta már nagy lovak :)
67/72 A kérdező kommentje:
FElhívtam reggel a nőgyógyászatot, aztmondták, ha pihenésre elmúlt, és nem vérzek/pecsételek, akkor semmi gond, ne aggódjak, ha legközelebb jelentkezik és nem múlik el ha pihenek akkor mennyek.
2013. ápr. 22. 09:38
68/72 A kérdező kommentje:
na csak elmentem,csak fajt,kaptam gyogyszert biztos ami biztos. de legalabb tudom hogy ott van,jo hejen.4mmes.1hét mulva kontroll.a férjem majdnem megkonnyezte,mikor megtudta,de meg mindig nem éljük bele annyira magunk.
2013. ápr. 22. 14:05
69/72 anonim válasza:
Jaj de jó, minden rendben lesz :)
70/72 A kérdező kommentje:
szerintetek mekkora lesz jövöhéten?vajon lessz szivhangja ha minden rendben van?mennyit nönek vajon egy nap?én nagyon dolgozom a növesztésén. :) Ha lessz szivhang akk ugy idözitjük a bejelentést mert apósommal csak augusztusban találkozunk legközelebb.telefonon nem akarjuk.
2013. ápr. 24. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!