Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Pozi lesz belőle?...

Szerintetek? Pozi lesz belőle? Kép

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 15. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

5 perc alatt általában egy teszt nagyon elázik. Ráadásul ha kijött a kontroll csík, az azt jelzi, hogy működik.

Nem tudom mi van, az előzőeken egyértelműen látszott.

Ha nem vág földhöz anyagilag, akkor én azt tanácsolom, vegyél egy digitális Clearblue-t, az kiírja, hogy - vagy +, és utóbbi esetben a hetek számát is.

Drága, de megéri, mert ha +, nem kell több kétértelmű csíkosra költened.

Drukkolok!

2013. ápr. 19. 07:48
 52/72 A kérdező kommentje:
Ezt én is igy gondoltam, ha kijön a kontroll akkor jó lesz, de tényleg azt irta a tájékoztató h kb 5 percig hagyjam benne.. Ilyet tesztet még én se csináltam.. Lehet az lesz, hogy hétfőn ha nem jön meg veszek egy olyan Clear Blue-t, Ennyi idő után tuti kimutatja már..Félek h rossz helyen van ha van, vagy nincs is és csak egy ciszta szórakozik velem..MA már nem tudok elmenni az orvoshoz, mert péntekenként onkológiai rendelése van..Hétfőn lehet elmegyek..Nézze meg h most akkor mi van..Ha baba van akkor a petezsákot már látná? És azt is hogy jó helyen van e ?
2013. ápr. 19. 08:25
 53/72 A kérdező kommentje:
Idő után megjelent a 2 csík szépen, erősebben mint eddig bármelyiken, és nem szürke..Megnyugodtam. :)
2013. ápr. 19. 09:19
 54/72 anonim ***** válasza:

Jaj de jó, én is megnyugodtam :)

Megnézhetjük?

2013. ápr. 19. 09:42
 55/72 anonim ***** válasza:
De jó!!!!!!!!!! :))) Már én is kezdtem aggódni... Fel tudod tölteni? Nagyon kíváncsi vagyok! :)
2013. ápr. 19. 09:55
 56/72 A kérdező kommentje:

[link]

élőbe mégszebb. bár nem erős de jobb mint a többi.

2013. ápr. 19. 11:01
 57/72 anonim ***** válasza:

Hát ez elég egyértelmű!! :)) Gratulálok!!

(Utolsó voltam)

2013. ápr. 19. 11:03
 58/72 A kérdező kommentje:
Közbe arra is rájöttem, hogy nem tudom kiszámolni pontosan hanyadik napomon járok,a closti miatt,és nem tudom mikor menjek orvoshoz.mensi szerint 05.07.körül leszek 7 hetes.ha késöbi beágyazodas ill peteérésböl van akkor még nem biztos hogy lesz szivhang.
2013. ápr. 19. 11:13
 59/72 anonim ***** válasza:

Ó, ez egyértelműen pozitív :) Csodálatos :)

Minden rendben, nyugi :)

2013. ápr. 19. 11:13
 60/72 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a 7. héten mész, már látni fogja a szívecskéjét pulzálni :)

Várj május első hetéig :)

2013. ápr. 19. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!