11/72 anonim válasza:
Alakul :) szep eros pozi lesz :) halkan, de gratulalok :))) nekem meg 6napom van, de mar tulkon ulok :))))
12/72 A kérdező kommentje:
cjaj de jo volna. 2nap.meg fogok örülni olyan hülye vok,hogy délután találtam meg és nem birtam ki.
2013. ápr. 15. 18:27
13/72 anonim válasza:
Ez pozi lesz! Csak meg keves a hcg a szervezetedben. Drukkolok hogy szep eros legyen!:)
15/72 anonim válasza:
16/72 anonim válasza:
Nekem is így nézett ki. Ami nem teljesen hófehér, az pozitív. :-)
17/72 anonim válasza:
Ez a negatívja! Hááát valami mintha látszana! De tesztelj holnap reggel is! Kíváncsian várjuk a fejleményeket!
18/72 A kérdező kommentje:
még most is látszik rajta. A férjem szerint csak az erös csik jelent pozitivat,aztán megmutattam a 15 ös képeit. Mostmár ö is várja a holnapot vagy holnaputánt, olyat veszek amibe 2 van tuti ami tuti.
2013. ápr. 15. 20:29
19/72 anonim válasza:
szerintem is esélyes a szép két csík:))))
20/72 anonim válasza:
amibe kettő van (x-epil) szintén nagyon halványan mutatja, szerintem olyat vegyél, ami alapből erősebb... nekem az x-epil akkor is épp csak látszott, amikor minden máson már virított a két csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!