Mindenki azt mondja, hogy ovu tesztet délután/este kell csinálni, mert akkor a tuti. Mi van, ha nekem mindig reggel lesz pozi?
Szia!
De jó,hogy rátaláltam a kérdésedre,én is épp ezt akartam kiírni!napok óta csinálom a teszteket,én is délután,nagyon halvány pozi volt,ami ugyebár az ovu teszten negatívnak számít,de mivel nálam mindig van ovus vérpötty,tegnap este az volt,ma reggel megcsináltam a tesztet,és szinte kiabált a két csík,most délután meg alig volt pozi!Mitől lehet ez? És miért nem jó a reggeli a teszt az ovus teszteknél?Bocs,hogy belekérdezek a kérdésedbe,csak engem is érdekel a dolog!
Ebből a linkből nekem nem az derül ki, hogy "teljesen lényegtelen", mert a reggeli teszt nem érvényes. Ilyen mondatot, de még hasonlót sem olvastam ebben a cikkben.
Azt írja, hogy az LH hormon reggel termelődik, ezért végezzük a tesztet délután vagy este. De ez nem azzal egyenlő, hogy reggeli pozitív ovu teszt nem pozitív.
2. én is azt gondolom, hogy a pozitív az pozitív, mindegy milyen napszak van, csak már annyiszor le lettek hurrogva a reggel tesztelők, hogy gondoltam, mostmár csak megkérdem, hogy hogy is van ez.
3.-nak mondom; dehogy haragszom ezért van az oldal :)
Szerintem neked is azért lett pozitív a teszted, amiért nekem: "Előfordul, hogy az LH csúcs hirtelen jön és rövid ideig tart". Ezért lehet, hogy délutánra nekünk már majdhogynem negatív.
Köszönöm mindenki válaszát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!