Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rosszúllétek 7 hetesen? Van...

Rosszúllétek 7 hetesen? Van valaki akinek van? Nekem főleg délután és késő este de miért mások nál reggel szokott lenni bár az sem lenne jobb remélem ettől nem lesz gond?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 15:57
 1/6 gabszem ***** válasza:
Nekem 7-8 hetesen volt a legrosszabb. Nem hánytam, de rossz volt a gyomrom, étvágytalan voltam, nagyon alacsony volt a vérnyomásom és majd elaludtam egész nap, pedig én nem vagyok nagy alvó... Nekem a 9. héten már semmi bajom se volt , szerencsés voltam.
2012. szept. 18. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
én sosem értettem miért nevezik reggeli rosszullétnek, mikor nekem egész nap tartott... :S
2012. szept. 18. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is egész naposak voltak, a 7.héttől! Nem kíváno senkinek.. :S

24 hkm

2012. szept. 18. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a 7. héttől kezdődtek és az első kör reggeli éhgyomorra aztán a nap folyamán bármikor előtudott jönni:S
2012. szept. 19. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát a helyzet az hogy szerintem sem csak reggeli rosszul lét!Én a 7 héten egy szeelet 4 sajtos pizzával kezdtem dél tájt onnantól napi 7-8 alkalommal hánytam bármit megettem még a vizet is.Utána már nem mertem enni sem csak nagyon ritkán.6 hetet voltam kórházban mert kiszáradtam folyton elájultam napi 2-3 liter infúzió folyt le a nyelő csövem felmaródott a gyomorsavtól és ha ez még nem lenne elég a 16. hétig ki sem tudtam kelni az ágyból csak segitséggel tudtam fürödni hajat mosni és levegőzni néha egy kicsit a 16. hétig fogytam 16 kilót.A kisfiam ennek ellenére lassan 2 és fél éves lesz.Aki annyit van rosszul az azért van mert ezt nevezik megtartásos rosszulétnek tehát a vetélés esélye elég kicsi mert nagyon magas a hormonszinted.Remélem hamar túl jutsz rajta és aztán boldogan várhatod a babádat:-D
2012. szept. 20. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, kedves utolsó: Én 5. hétben vagyok csak, de már most undorom van :(

Mindig is egy nagy étvágyú nő voltam (174/70 vagyok) de most alig tudok enni.

Hajnalban heves szívdobogásra és gyomoridegre ébredek és megy a hasam is :(

Vajon ez mikor múlik el???

2012. szept. 29. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!