Tegnap délután és ma reggel csináltam egy-egy gabriel tesztet, mindkettő kb 30 perc múlva egyre erősebb két csíkot mutatott. Hihetek neki?
Az első gyereknél egyből két csík lett, a másodiknál ugyanígy voltam, negatív lett a teszt a 10 perces várakozási időben, aztán mikor később megnéztem egyértelmű erős két csík volt rajta, kb fél óra elteltével. A két csík most itt szuszog az ágyában és már másfél éves! :))
Pár nap múlva csinálj még egyet, ha baba, az már egyből pozitív lesz. Késik már?
Sziasztok..
Nekem is volt olyan a Gabriel teszttel,hogy később lett halvány 2. csik...akkor nem lett baba..egy másik tesztet is csináltam annál is úgyanúgy lett...fura..
De én azt gondolom,ha van 2. csik akkor az hcg-t jelent a szervezetben...szóval szerintem ha még erőteljes is lett a vonal ,akkor baba van a dologban:)
13.35-ös vok.
Nekem igen megjött..de nálam később jelentkező halvány de látható volt a 2.csik...
de nálad erőteljes a 2. vonal akkor szerintem BABA :))
22.39-es vok.
Naugye...gratulálok!!
Ha dokid azt mondta nem lesz semmi baj...akkor ne aggódj!
Azt mondják,ha megfogan a baba akkor kész a szervezet egy újabb terhességre!:)
Nekem egy missed ab. után a 4 hónapban már pozitiv volt a tesztem...amiből az eredmény: a máskik szobában épp nem akar aludni a lányom :S
Jó egészséget Nektek!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!