Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Pozi lesz belőle?...

Szerintetek? Pozi lesz belőle? Kép

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 15. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pozi lesz:)
2013. ápr. 15. 20:50
 22/72 A kérdező kommentje:
ez is xepil volt.holnap akkor 2 különbözöt veszek.most eléggé fájdogál a hasam.lehet reggel nem is kel venni semmit.na megyek alszok rá egyet.köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 15. 20:53
 23/72 anonim ***** válasza:

15ös vagyok! tudom ajánlani a dm-ben kapható ciklámen dobozos corax tesztet. NEkem az volt az utolsó, a kazettás!

Azon a t csík majd kiugrik! :D

Várom én is hogy milyen lesz a teszt!

Amúgy sokan csinálják, hogy reggel az első pisit felfogják egy üvegben és mikor hazaérnek a teszttel akkor megcsinálják belőle! :D

2013. ápr. 15. 21:05
 24/72 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozi lesz. Nagyon drukkolok. Majd írj mi lett.
2013. ápr. 15. 22:45
 25/72 anonim ***** válasza:
Szerintem is +. Várom a következőt. :)
2013. ápr. 16. 08:40
 26/72 A kérdező kommentje:

Na hát szerintem negatív lesz. Holnapután ha nem jön meg addig csinálok még egyet..

REggelit felfogtam,elszaladtam tesztért, és ugyanolyan halvány. ugyanaz a fajta.. közbe megint kellett pisilnem, és kipróbáltam a másik fajtát, intimed??azthiszem.az is nagyon halvány..próbáltam lefotózni, de a fotón nem látszik.

Szóval még várunk azért köszi a válaszokat.

2013. ápr. 16. 09:58
 27/72 anonim ***** válasza:
én úgy tudom ezek tényleg úgy működnek, hogy ha halvány is, akkor is pozitív, fals pozitív háromszor nem nagyon van. Én a nem várt előtt egy nappal este teszteltem, és ugyanilyen lett. Másnap reggel ha lehet halványabb és egy másik teszten szintén halvány. Harmadnak még mindig halvány aztán negyedik nap látszott egy dögös kövér második csík. :-) Aztán kiderült amúgy, hogy később volt peteérésem, meg sokáig tartott gondolom a beágyazódás, ezért később kezdett emelkedni a HCG-m. Szóval a pozitív ha épp csak látszik is, az pozitív. Próbálj meg türelmesnek lenni. (amúgy lehet estiből is tesztelni, csak próbálj meg előtte sokáig nem menni WC-re :-))
2013. ápr. 16. 10:04
 28/72 anonim ***** válasza:
nekem ilyen volt 4 nappal a nemvárt előtt, erősödtek és most 11hónapos lesz 23.-án a lányom, pozitííííííííííííííííív :)
2013. ápr. 16. 10:06
 29/72 A kérdező kommentje:
a próféta szoljon belőled.Mondjuk az intimednél azt irták a pozitívat a hormontartalomtól függően 40 mp után kimutatja, de a biztos negatívra 10 percet várjunk..no nekem 3 percnél már mintha láttam volna a csíkot, addigra kezdett elmúlni a lilaság a fehér részről. Most 10 perc után még kivehetőbb, mindkettőn. De várok holnap utánig. Az xepil meg ugyanolyan mint amit felraktam.
2013. ápr. 16. 10:06
 30/72 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom terhesség elején lassan növekszik a hcg szint, vagyis 2 naponta érdemes tesztelni. Lehet ezért volt még olyan halvány. :)

Hajrá, drukkolunk neked!!!

2013. ápr. 16. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!