Terhes lehetek?! Kérlek olvassátok el és írjatok mert nagyon kétségbe vagyok esve!
Több mind 2 hete szeretkeztünk a párommal védekezés nélkül. 5 nappal ezelőtt elkezdtem vérezni de csak egy nagyon picit ilyen kis foltok,aztán másnap reggel nagyon megjött de ez maximum 2 napig tartott! Vettem 2 tesztet de negatív volt..
Folyamatosan eszek és kívángatok,fáradékony vagyok,hangulatváltozások is vannak és a melleim is meg duzzadtak. Nem tudom mit tegyek! Kérlek segítsetek!
Peteérés jele is lehet talán. De nem csak megjött?? Mikor kellett volna megjönnie?
Probléma lenne, ha terhes vagy? :/
Én részemről nem lenne baj a pici,sőt nagyon örülnék neki csak a párom nem szeretné ezt a babát!
Nem kellett volna még megjönnie mindig hónap végén mensizek!
Akkor peteérés környékén voltatok együtt? Nem tudom számolni ki, bocsi.. :">
Ha középidőben voltatok, akkor az a vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, habár én úgy tudom az kevés, alig 1-2 csepp szokott lenni és nem igazi vér, csak maszat. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!