Kétségbe vagyok esve! Kérlek olvassátok tovább! Lehetséges?
ma vagyok a 15 dpo-n és holnap vagy holnap után (nem kellene) megjönnie..még ünnep előtt vettem tesztet ami szombaton negatív lett.Tegnap reggel első pisiből csináltam egy másikat(X-EPIL 25-ös)akkor ránéztem és negatív lett de nem dobtam ki és ma reggel rálestem mert elfelejtettem kidobni és halvány pozitív volt.
megmutattam a páromnak és ő is látta a csíkot!!majdnem 10 éve várunk rá és mi lennénk a világ egyik legboldogabb párja!!
Szerintetek hidjek a tesztnek? a hétvégénél előbb nem akarok csinálni még egyet mert addig még meg is jöhet és nem akarok csalódni!!
Én úgy tudom, hogy sajna ez már fals eredménynek számít.
Szívből szurkolok azért!
Én is szívből kívánom,hogy babó legyen!!!!
Addig is míg nem csinálsz újabb tesztet nagyon vigyázz magara és ne erőltesd meg magad!!!!
Megy a drukk és írd meg mi lett!!!
mindenkinek köszi a válaszokat..és persze megírom mi lesz a vége..amúgy barnázok egy kicsit de nem tudom ez jelent e valamit..
ennyi év allatt ez a második terhes tesztem,mivel én soha ezekre a dolgokra bíztam magam,mint inkább kivártam minden ciklusom idejét!
most is azért vettem mert már pár nappal ezelőtt majdnem leszakadt a cicim ami még soha nem volt,ráadásul a menszis görcseim is mások voltak..
mellfájdalom biztató!
Éjszaka nem kelsz fel pisilni? mert az is jó jel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!