Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérnék válaszolókat?

Kérnék válaszolókat?

Figyelt kérdés

márc 10-15.-ig tartott a mensim,aztán abba hagytam a fogamzásgátlót 21.-én 25.-én megint megjött és tartott 29.-ig.Most akkor melyik mensitől számítsam a következőt?

Pár napja pedig néha szurkálgat a bal petefészkemnél.

Ez most akkor peteérés lehet,vagy baba is lehet a dologban?

Nagyon örülnék,ha sikerült volna ilyen hamar a picur.Nem tudom,hogy el merjek-e menni tesztet venni és ha igen,mikor csináljam meg.Szerintetek?

2013. ápr. 11. 21:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és elég sűrűn van olyan,hogy úgy érzem megjött a mensim,rohanok a WC-re és semmi...
2013. ápr. 11. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne reménykedj, hogy most összejött, és mind a két vérzést számold, és vezesd!! Szerintem szimplán meg van zavarodva a tested... Nekem bogyó után majd egy év alatt rendeződött a menzeszem.. addig 20-35 napig bármikor megjöhetett...

Nem is fogok soha többé szedni ilyen vackot...

2013. ápr. 11. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
még adj isőt a zservezetednek hogy kiürüljön a gyógyszer, nem is a legjobb rögtön teherbeesni, lehetnek negativ követlezményei. Várd meg hogy rendesen beálljon és akkor sikerülni fog. Mivel vannak is ilyen tüneteid biztos hogy még nem állt helyre a hormonrendszered.
2013. ápr. 11. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Marc. 25-tol szamold a ciklusod, igy egyertelmuen a hasszurka peteeresre utal! Most kell szeretgetni egymast!:) Nekem a foggatlo abbahagyasa utan 3 napig fajt a petefeszkem es a 19. nap volt ovum, aztan 33 napra megjott. Azota 29 napra jon meg es mindig erzem a peteerest! Szerintem ne tesztelj, mert csak elszomorodnal hogy negativ, inkabb szerelmeskedjetek es apr. 25. korul csinalj tesztet, ha nem jon meg!:)
2013. ápr. 11. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
butaság az hogy következménye lesz ha nem vársz.ha volt/van peteérésed,megtörtént a megtermékenyülés majd beágyazódás,akkor a szervezeted jol müködik akár az elsö hónapban.a fog.gátlo miatt nem lesz semmi gond. ne riogassátok már. növéremnek egyböl összejött gyogyszer után,egy egészséges eleven kisfia van. Persze ha nem sikerül ebben a ciklusban ne csüggedj.
2013. ápr. 13. 00:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként bejelöltem a ciklus.hu-n mind a 2 mensi időt és így is 8.-ra tette az ovut,az pedig már 4napja elmúlt és kb 1hete szurkál már a hasam.Tegnap érzékeltem,hogy ha nagyon meleg vízben fürdök erőteljesebben kezd el szúrni.Ezt ma is kipróbáltam,aztán csak úgy engedtem a hideg vizet,hogy ne szúrjon.Nem tudom mi lehet.Ja és a folyásom szintén kb egy hete olyan ragacsos szerű (bocsi a kifejtésért)
2013. ápr. 13. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem terhesseg szerintem. Szimplan csak most ebrednek fel a hormonjaid. Amiota abbahagytam a foggatlot nekem is folyton szurkal a petefeszkem. Probal magahoz terni. Ne keresd ennyire magadon a tuneteket, mert semmi ertelme! Hidd el majd jon a baba, turelem!
2013. ápr. 14. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!