Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanyadik lombik jött össze...

Hanyadik lombik jött össze nektek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szeretnék tőletek tapasztalatokat kérni, és érdeklődni hogy kinek hanyadik lombik program jött össze,ugy hogy ti nők egészségesek vagytok és a férfinál van a gond.
2013. ápr. 11. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Unokatesómék pont így jártak. A 2. lombik lett sikeres, már 1 éves a lányuk :)

2013. ápr. 11. 18:28
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi,h írtál.
2013. ápr. 11. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Első sikerült, a férjemnek majdnem azoospermája van, nekem nagyon súlyos endometriózisom. Volt laparoszkópiám, cisztákat kivették, de teljes tisztítás nem volt, a műtét után 3 hónappal kezdtük a lombikot!

Kedves Kérdező, nálatok?

2013. ápr. 11. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
szia! Nalunk is ez a helyzet allt fent. Nalam minden ok, a ferjem spermakepe borzaszto volt. Pedig fiatal... No a lenyeg, hogy az elso lombik sikerult. Es itt szuszog mellettem az 5 honapos kislanyom. :)))))) szoval nekem furi volt, hogy egeszsegesen miert kell magamat hormonokkal tomni, amikor a ferfi oldalan van a gond, de igy utolag megerte. Nagyon!!!!!!!
2013. ápr. 11. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,h írtatok.Nálunk azoospermia van.Herebiopsziából dolgoztunk.ez a 2. lombikunk.Az elsőnél nem volt transzfer.Most 2db embriot kaptam vissza,bárcsak nekem is sikerülne.
2013. ápr. 11. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Szurkolok nagyon, hányadik napon vagy?
2013. ápr. 12. 07:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolunk!!!!!!
2013. ápr. 12. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam semmi, férjem spermája nem volt jó. 3 leszívásom, 4 beültetésem volt, nem sikerültek. Utána spontán kismama lettem. Ennyit arról, hogy "olyan rossz a spermaképe, hogy nem lehet gyereke".
2013. ápr. 12. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!