Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha feb 12. én a második...

Ha feb 12. én a második ciklusnapon kezdem azurni a gonalf 150 el akkor hanyadik napon lesz lesivás és vissua ültetés?

Figyelt kérdés
és miket kell még kiváltanom?eddig csak a 2 doboz 6 napra elegendő szurit kaptam leszivás elötti repesztő szuri mennyibe kerül és utánna is kell valamit szedni v szurni?az éerdekelne mennyibe lesz az egész.

2013. febr. 2. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megmondani attól függ, hogy hogy reagálsz majd az előírt adagra lehet növelik lehet, hogy csökkentik. Majd jársz 2 napont uh-ra és mindig megmondják ezután mennyit és mit kell szúrni. Amikor mész uh-ra elötte nem szabad beadni az aznapi adagot mert ott mondják majd meg mennyi kell.
2013. febr. 2. 19:04
 2/5 A kérdező kommentje:
én ugy terveztem h este adom be tíz körül vagy inkább reggel adjam be?mert ha azt mondták a ciklus 2 napján kezdjem akkor már este lesz mikor kezdeném..
2013. febr. 2. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Visszaültetés meg általában leszívás után 3 vagy 5 nappal. Biológusok döntik el.
2013. febr. 2. 19:28
 4/5 anonim válasza:

Kb 12, 15 nappal az első gonal-f után lesz a leszívás, és addig folyamatosan ultrahangoznak és nézik mennyi és mekkora tüsződ van és mekkora a méhnyálkahártyád. A leszívás utáni 2 v. 3 nap volt nekem eddig beültetés. Az meg , hogy mennyibe kerül ez mindenkinek egyedileg határozható meg. Nekem az elsőnél 20 adag gonal-f kellett most az utolsóhoz 63 ez most kb 300e Ft-ban van benne. Ha jól emlékszem 9e Ft körül fizettünk 2 doboz burok repesztő injekcióért.

Sok sikert neked! :)

2013. febr. 5. 17:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszike h le írtad:)
2013. febr. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!