Lombikosok! Nektek hányadik ciklusnapon volt a punkció?
Figyelt kérdés
A "sima" ciklusomból kiindulva ez a 4-es ünnep nagyon rosszkor jön. :(2012. okt. 11. 15:49
1/5 sumergo válasza:
Egyrészt a sima ciklusodnak nem sok köze van a stimulált ciklusokhoz. Másrészt a meddőség központokban még három napig sincs szünet, nem hogy négyig. Sokszor, ha az "ügy" úgy kívánja szombaton is dolgoznak, tehát a 7 napból hatot. Ne aggódj, megoldják mindenképp! :-)
Sok sikert.
(Anno én is voltam 4 napos ünnep egyik napján Tapolcán. Nekik ez nem gond!)
2/5 sumergo válasza:
Ja, és a punkció napja nem a ciklusnaptól függ, hanem a tüszők méretétől. :-) Egyénenként, de még stimulációnként ugyanannál a nőnél is változó lehet.
3/5 anonim válasza:
nekem pl. ugyanaznap volt a punkció, mint amikor a "rendes" ciklusomban a PÉ-sem szokott lenni! De valószínű ez csak véletlen!
4/5 A kérdező kommentje:
Végül a 12. napon szívták le a sejteket. Normál esetben a 11. napon szokott lenni a peteérésem. Szerencsére a 4 napból az egyiken dolgoztak, így szerencsére minden a legjobb időben történt.
2012. nov. 6. 11:20
5/5 anonim válasza:
Ez most (2016-ban) is így van? Épp a 4napos ünnepre esik majd a 14-17.ciklusnapom:( ami épp a punkció, és az ET optimális ideje lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!