Létezik, hogy az ovutesztem pozitív a 7. ciklusnapon, reggeli vizeletből? Kép csatolva.
Együtt voltunk tegnap. Elvileg mostmár rendben vannak a hormonszintek (PCO van), remélem a teszt ezúttal nem csap be.
Köszi!
Érdekelnek még vélemények. Főleg más PCOsé is.
szerintem még negatív. ovuteszt akkor lesz pozitív, ha erősebb vagy olyan erős lesz a 2. csík, mint a kontrollcsík.
szerintem még pár napig erősödni fog.
terhestesztnél ez már tökéletes lenne!
Köszi! Sajnos nincs több ovutesztem, de talán nem is baj.
Elég depis vagyok a babatéma miatt, nem hiányzik ez a plusz ráparázás. Együtt vagyunk két-három naponta, aztán vagy összejön vagy nem.
Egyszer már volt egy pozitív tesztem még az elején, aztán kiderült, hogy nincs babó. Talán mostmár ad az ég nekünk is egy gyereket.
A pozitív terhességi teszt még akkor volt, mikor nem kezelték a PCOt és nem szedtem semmit.
Én is remélem, hogy jókor voltunk együtt, de több ovutesztet nem is lőttem el. Majd lesz valahogy. Addig is szeretkezünk, mikor kedvünk tartja.
X hónap után meg meglátjuk kell e Closty. PCOnál ez nem játék sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!