Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanyadik lombik jött össze...

Hanyadik lombik jött össze nektek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok, a férjemmel 2 éve próbálkozunk a babával, sajnos kiderült, hogy meddő (nagyon kevés spermaszám) . A Kaáli intézetbe fogunk járni. Szeretnék tőletek tapasztalatokat kérni, és érdeklődni szeretnék, hogy kinek hanyadik lombik program jött össze. Nagyon rossz ez a helyzet! Mindenkinek előre is köszönöm.
2012. okt. 19. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha a pasival van gond, az a jobbik eset, mert így kinyerik az életképes spermiumokat, és azokat beültetik, mivel veled nincs gond, így valószínű hamar összejön.:)
2012. okt. 19. 18:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszöm a válaszod! mi is ebben bíztunk/bízunk! :-) már várom,hogy neki essünk! :-)
2012. okt. 19. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Elsőre sikerült, pedig nálam (nő) volt a gond. De ha többedikre sikerült volna, akkor is szerencsésnek mondanám magam. Tényleg jobbik eset, ha nálad minden rendben van.

Kalappal nektek!

2012. okt. 19. 23:43
 4/11 anonim ***** válasza:
4-re, mert hülyék voltak az orvosok, aztán az 5. és 6. megint nem siekrült, de az már nem az ő hibájuk.
2012. okt. 20. 00:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :-) Bizakodó vagyok, nem tudom mi lesz velünk, ha valami nem úgy alakul ahogy szeretnénk!

A 2. válaszolónak gratulálunk és jó egészséget!

A 3. válaszolónak pedig sok-sok sikert, és kitartást!

Köszönjük szépen mégegyszer! :-)

2012. okt. 20. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
4. sikerült :)
2012. okt. 20. 22:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Gratulálunk! :-) megkérdezhetem még tőletek, hogy mennyi időt vett igénybe a vizsgálatoktòl a sikerig? :-)
2012. okt. 20. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
kb 2 év. Akkor nagyon hosszúnak tűnt. Gyerekkel az oldalamon semminek tűnik. Most szeretnék kistestvért neki, várni kell, megint lassan megy az idő :)
2012. okt. 24. 14:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Gratulálunk! És sok sikert a második babócához! :-) Köszönöm a válaszod
2012. okt. 24. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekünk az 1. lombik volt sikeres, a férjemnél látóterenként 1-1 kiskatona volt, nálam elvileg elzárt petevezetők (azért elvileg, mert az egyik oldal nem teljesen zárt, és egy bp-i Kaális doki azt mondta, hogy ha azt a petevezetőt nem vetetem ki, akkor ő nem is csinál lombikot, mert esélytelen, hogy sikerüljön... Nem vetettem ki, Pécsen lombikoztunk, és mégis elsőre sikerült).

Sok sikert nektek!!!

2012. okt. 31. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!