Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segicsetek! Szerintetek...

Segicsetek! Szerintetek terheseg ez?

Figyelt kérdés
28.02 jot meg tartot 5 napig aztan egyut voltunk a paromal. ojan 13-14.03 volt egy par csep barna fojas. es azota semi. tegnap teszteltem 1 csik volt. mi lehet ez? dokinal nm tudok meni csak jovo heten. amugy hanyingerem van szedulok, gyenge vagyok, melegseg jon ra. koszi elore is a valaszokat.

#szerintetek mi ez
2013. ápr. 8. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Már ki kellene mutatnia a terhességet. Lehet fertőzés is.

Korábban mindig pontosan megjött a menstruációd?

2013. ápr. 8. 23:24
 2/12 A kérdező kommentje:
hat 1 2 nap kesesel de meg jot
2013. ápr. 8. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Stressz is lehet, meg egyéb betegség is okozhatja.

Ha van még egy terhességi teszted, akkor végezd el újra a tesztet. Bár már az előzőnek is ki kellett volna mutatnia.

Mielőbb menj el nőgyógyászhoz.

Egyébként örülnétek, ha baba lenne a dologban?

2013. ápr. 9. 00:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is erre gondoltam, hogy atya ég...

Nagyon reméljük, hogy nem az!!! De tényleg mutatni kéne a tesztnek.

2013. ápr. 9. 05:31
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
Arra nem is gondoltok, hogy a kedves kérdező nem itt él Magyarországon?? Ezt abból gondolom, hogy fordítva írta le a dátumot... Ennyit rólatok, a rosszindulat az meg van...
2013. ápr. 9. 05:51
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Drága válaszolók!

Igen, valóban katasztrofális a kérdező helyesírása, DE szerintem itt mindenki azért ír ki kérdést, mert olyan probléma foglalkoztatja, amit a környezetével nem tud megbeszélni! Ez már önmagában is elég, nincs szüksége senkinek arra, hogy még itt is elutasítsák!!

Kérdező mindenképpen menj el orvoshoz. A tesztnek már réges régen kii kellett volna mutatnia és már nagyon sok ideje késik. Illetve a kontroll csík megjelent? Nem volt hibás a teszt?

2013. ápr. 9. 06:32
 7/12 A kérdező kommentje:
sziasztok. igen el talaltatok hogy nem magyarorszagon lakok es elnezest az irasert. a doki jovo het penteken tud fogadni. es szeretnenk a babat. :) de amugy semi fojas vagy valami. stresz az van a munka helyen. de meg tesztelek holnap is. :)
2013. ápr. 9. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
Sok sikert, kedves kérdező. Sokkal rendesebb, kedvesebb ember vagy, mint akik sértegettek téged.
2013. ápr. 9. 21:08
 9/12 anonim ***** válasza:
23%
Lehet védeni a kérdezőt, és lehet töröltetni a válaszomat, nem hat meg. De aki ennyire képtelen helyesen írni, az vessen magára, ha megszólják érte. Ez alap dolog - szerintem. Magyar oldalra magyarul írunk!
2013. ápr. 9. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a 9-esnek igaza van, aki ennyire nem beszél magyarul, az elég hihetetlen, hogy nem a saját nyelvén kér segítséget.
2013. ápr. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!