5 hetesen már érezhető pár dolog, tehát amikor a baba 3 hetes.
Émelygés, mellfeszülés, hányás, undor szagoktól.
2013. márc. 16. 16:14
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen változó. Általában a pozitív teszt után van jelen annyi hormon, ami miatt már vannak tüneteid, de én pl. már gyakorlatilag az első pillanattól (ovuláció utáni napon) éreztem hogy olyan a mellbimbóm, mintha smirdlivel kidörzsölték volna. Pár nap múlva jöttek a fura érzések a hasamban, mintha két héttel előrébb járt volna a testem. A pozitív teszt előtt pár nappal már jött a szagundor a kukától, és 3* nagyon erős hányinger is jött rám (dinnyétől, majd palacsintától, majd lecsótól).
Szóval ez teljesen változó, de abszolút normális ha a kimaradt menzeszig nincs semmi tüneted.
Olyan is van, akinek szinte az az első "terhestünete" hogy megmozdul a babája :-)
2013. márc. 16. 16:30
3/7 anonim válasza:
Nekem az első terhességemnél már az 3-4 héten voltak tüneteim, fázás, mellfeszülés, hányinger, szédülés, ölni tudtam a salátáért, rengeteg halat ettem, alhasi fájdalmak, rengeteget ittam. Aztán 4 hetesen (kicsit utána) elvetéltem. Most 5 hetes vagyok és semmi tünetem nincs, nem is volt. Szóval ez terhesség és egyén függő.
2013. márc. 16. 18:15
4/7 anonim válasza:
2. válaszoló voltam, de engedjetek meg egy OFF-ot....
Kedves utolsó! Gratulálok először is! :-)
Nyugtass meg, hogy ennél a terhességednél is észrevetted volna ha bármi tüneted van! Ez olyan hihetetlen, de egyben óriási reményt ad nekem is!!!!!!!!
2013. márc. 17. 19:34
5/7 anonim válasza:
Azt nem írtam, én is elvetéltem sajnos még a betöltött 5. hét előtt annó, és most is érzem azt a határtalan belső békét mint akkor, de mást nagyon nem. De ez semmi máshoz nem hasonlítható...
2013. márc. 17. 19:36
6/7 anonim válasza:
3 vagyok: Na ez a belső nyugalom nem volt meg az elsőnél, valahol legmélyen tudtam, hogy ő nem marad velünk. Viszont aki most van na róla tudom, hogy itt marad. (Muszáj maradnia nagyon várjuk!) :D Tegnap már picit szédelegtem! (csak, hogy nekem is legyen egy kis rosszul létem) Korábban talán azért sem éreztem semmit mert minden felé állt a fejem, csak a baba meg nem fordult benne. Rengeteg volt a meló, stressz és minden. És fura hogy pont most kapaszkodott meg az én kis csöppem.
2013. márc. 18. 07:29
7/7 anonim válasza:
én és a párom is kis babára gyurunk....csak attol félek hogy még most nem jönne ösze mert 4évig szedtem a fogamzásgátló tabletát de már több mint egy honapja abba hagytam..szerintete??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!