Aki nagyon rosszul volt az első trimeszterben megosztaná a tüneteit és kezelését?
Arra gondolok, hogy milyen tünetek után fordult orvoshoz vagy kellett befeküdnie, mit tudtak tenni? Mennyit tudott enni, inni egy nap? Ha szinte egész nap hányt akkor is ugyanúgy járt wc-re mint máskor vagy kevésszer? Mikor múlt el? Hányadik gyerek stb?
Én a második babát várom, de már alig bírom.
Hetek óta hányok, alig eszem, alig iszom, napok óta nem voltam nagy wc-n, nagyon gyenge vagyok, de csak szerdán tudok dokihoz menni. Gondoltam már a háziorvosra is, hátha tud segíteni, legalább a székrekedésben, mert már nagyon kellemetlen a dolog, vagy normális hogy aki ilyen rosszul van az kevesebbet wc-zik?
Bocs a sok kérdésért, de már tanácstalan vagyok, az első gyermekemnél nem voltam ilyen rosszul...
köszönöm!
Szegény! Kitartás, szörnyű egy időszak. Sajna a mind a 4 terhességemet a 20. hétig végighánytam, infúziót kaptam, gyakorlatilag napi 30szor hánytam. A Wc-zés nem volt gond. De nagyon kemény időszakok voltak!!!
Semmi se segített, se infúzió, se gyógyszer, túl kellett élni.
Mondjuk fontos, hogy orvos lásson, mivel kiszáradhatsz!
Nekem is elég kemény volt, de szerencsére a 12. héten, mintha elvágták volna. Én "csak" émelyegtem, néha öklendeztem, de a gyomrom annyira rossz volt, fájt, egyfolytában, büfögtem, már útáltam magam, gusztustalan volt, a páromtól állandóan elnézést kértem. Olyan volt, mintha másnapos lennék mindennap és attól lenne kikészülve a gyomrom. Max. fél adagokat tudtam enni, de így 2 óránként ettem pár falatot. Semmi sem esett jól. Néha a Mekis kaját kívántam és azt tudtam megenni. Volt, hogy chipset ettem Canada dry-jal, de ebből a szénsavat kiráztam mindig. A gyömbér állítólag csillapítja a hányingert. Talán a sült krumplit tudtam megenni leginkább. Próbáltam a Renie-t is, de szerintem semmit sem ért. Hát amennyit tudsz, aludj, addig sem kell érezni ezeket. Én végig szedtem a terhesvitamint és ezért nem érdekelt, hogy mit eszem, hogy mit viszek be a szervezetben, mármint kaja formájában. Azt ettem ami jól esett és amit meg tudtam enni.
Szerintem székleted azért van kevesebb és szorulásod is, mert nem eszel és nem iszol úgy, mint előtte.
és szerintetek elmenjek a háziorvoshoz?vagy várjam ki a szerdát?
kedves első: te hogy bírtad a rosszullétet gyerekek mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!