Akinek koran kimutatta a teszt a babat megmaradt a terheseg?
Én személy szerint ilyet nem hallottam,hogy felszívódik.Olyat igen,hogy az iker terhességnél az egyik felszívódik,de hogy maga a terhesség..?!
Spontán vetélés lehet,de felszívódás nem hiszem.
Ha már 2 teszt is kimutatta a terhességet,akkor biztos meg is marad!!
Nekem a nemvárt előtt egy nappal lett pozi a teszt és azóta is megvan a kisfiam :)
24+5 hkm
Lehetséges biokémiai terhesség, amikor nem tud beágyazódni és a menzesszel időben vagy kis késéssel távozik, ezt még nem nevezik az orvosok vetélésnek sem.
De semmit nem jelent ebből a szempontból, hogy korán volt csík vagy sem. Ne aggódj ezen, türelem, minden rendben lesz!
Nekem 7-8. dpon volt ezen a képen a felső teszt, a többi 9 meg 10 talán. Lényeg, hogy kellett jó 5-7 nap, amíg szépen erősödött a csík. Nem számít, hogy korán vagy hogy halvány.
Nekem a 11. dpo-n mutatta ki először a teszt. December 23.-án. 24.-ére nem vártam. Ma vagyok 8+1 hkm és nagyon jól vagyunk. Igaz, hogy minden reggel hányok, és gyakran van hányingerem, de nem bánom.
Szóval, ne aggódj, örülj a kisbabádnak!
Gratulálok!
Én nem hallottam ilyent, hogy felszívódik, csak arról, hogy a menzeszkor természetes úton elment a baba. Én koraival teszteltem és kimutatta, és nálam meg is maradt.AMikor nem volt semmi akkor nem is lett pozitív a teszt.
De ha úgy van, írj a orvostudakozo.hu-ra.
Szia. Én is ugyan így voltam mint Te. 9. dpo-n teszteltem, és féltem nehogy mensivel elmenjen. De minden rendben eddig :) Ne aggódj, az nem tesz jót :)
32. hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!