27re NEM várom, a teszt mar 20-án kimutatta (pozitiv lett) hogy terhes vagyok. Nem igazán vannak tüneteim, csak a melleim feszulnek. Mennyek dokihjoz vagy várjak?
Drága vagy! Én a POZITÍV tesztet szerettem volna látni, és szerintem még sokan mások is.
De ha nem, akkor sem gond., gratulálok a babádhoz!
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Ne értsd félre, dehogyis! Nem gondolom, ha kamuzol, egyáltalán. Csak mi -akinek nem sikerül a baba-, olyan jó látni pozitív tesztet, hogy másnak sikerült!
Egyáltalán nem megbántani akartalak, csak látni egy kis reménysugarat, hogy nem lehetetlen! Érted? Bocsi, ha megbántottalak!
Könnyen beszélsz erről, fogalmad sincs róla, milyen érzés várni, de persze, előbb-utóbb mindenkinek összejön...
Lehet lepontozni, akkor is ez a véleményem.
Egyébként igen ritka, hogy valakinek 1 héttel korábban kimutatja, gondolom ezért lettek volna kíváncsiak rá. Szerintem azért csinálj másik fajtát is, mert ez a teszt nem túl megbízható.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!