Ez mit jelent? Van ra esely hogy nem vagyok terhes ugye?
Sziasztok!
hétfon kellett volna megjonnie.mult honapban is 5napot kesett. Akkor is stresszeltem. Mint most is,ugyan vedekezes nelkul voltam egyutt a parommal,ami felelotlenseg volt, de tanultunk belolle.olyan tuneteket eszleltem hogy fejfajas..melleim erzekenyebbek de tenyleg csak nagyon enyhen. a gyomrom eddig egett. ma mar nem. alhasam jobb vagy bal oldala valtakozva nagyon ritkan kicsit begorcsol. Es mintha a mellbimboim picit sotetebbek lennenek.de lehet csak bekebzele magamnak. 2 tesztet csinaltam.kedden negativ. Ma reggel/csutortok reggel/ negativ. kb ennyi lenne.kerek minden holgyet aki tud erzelmes valaszt adni irja le a velemenyet.
Lehetséges a terhesség, de akkor a teszt már ki mutatta volna.
Milyen tesztet használtál?
sztem pár nap múlva tesztelj megint ha nem jön meg addig.
majd írd meg mi lett:)
Szerintem, ha terhes lennél, a mensi elmaradása után mutatnia kellett volna (ha halványan is) a tesztnek. Reggel teszteltél?
Ha nem jön meg, tesztelj pár nap múlva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!