Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hány évesen akartok vagy...

Ti hány évesen akartok vagy akartatok babát elsőnek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 8. 23:13
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit fűznék hozzá, hogy sajnos ez nem csak rajtunk múlik, hogy mikor akarunk babát, hanem inkább azon, hogy találjon az ember egy olyan párt, akivel boldog, ja és persze nem utolsó szempont, hogy össze is jöjjön a baba akkor amikor mi azt elképzeltük!
2013. ápr. 9. 22:32
 32/42 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiadat testvér nélkül hagyni a nagyobbik rossz, mivel mikor ti már ténylegesen öregek lesztek stb., egyedül kell szembenéznie mindennel... Én nem tudnám a testvérem nélkül elképzelni az életem.
2013. ápr. 9. 22:50
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

Az nem érdekel ha az emberek öregnek néznek. Azt nem akarom, hogy a gyerekem szenvedjen amiatt mert idősek a szülei, mert az baromi rossz dolog.

Igen valóban nagyon jó lett volna ha lehetett volna testvére a fiamnak, mert nekem is van és mindig egymás támaszai vagyunk, de sajnos a hülye dokik miatt nagyon sok időben telt mire a fiam összejött, így tesóra már nem maradt idő, remélem majd a novemberben érkező unokatestvérével lesznek hasonló kapcsolatban mint én a tesómmal.

Én a páromat megtaláltam 23 évesen ezzel nem lett volna gond.

2013. ápr. 10. 00:08
 34/42 anonim ***** válasza:
Én 24 évesen fogok férjhez menni, és remélhetőleg 24-25 éves koromban már meg is leszünk áldva egy csöppséggel <3
2013. ápr. 10. 11:10
 35/42 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon rossz a gyereknek, ha idősek a szülei. Saját példám: én most 24éves vagyok, egyke, anyu 70éves, apu 72... Sosem tudtunk beszélgetni semmiről, az iskolában kapott jegyeken kívül természetesen... Ez is közrejátszott abban, hogy 20évesen már anyuka lettem. Úgy vagyok vele, hogy nagyon max. 30éves koromig még vállalunk babát, már van 2, tehát még 1-2beleférhet addig. Tehát anyum 45, apu 47 éves volt, amikor megszülettem... Szerintem ez már nem egészséges...
2013. ápr. 10. 13:55
 36/42 anonim ***** válasza:
Utolsó (én vagyok aki írta, hogy szintén nem vállalna 30 felett) teljesen megértelek, bár nálunk a megbeszéléssel nem volt gond. Fiatalos gondolkodásúak a szüleim mivel tanárok. Én azért nem vállalok mert tudom milyen rossz tini korban attól félni, hogy öregek és meghalhatnak én ezt nem tenném a gyerekemmel. Nekem anyukám 42 apukám 52 volt mikor születtem.
2013. ápr. 10. 15:28
 37/42 anonim ***** válasza:
Nekem az apukám idősebb sokkal, mint más velem egykorúak apja, és kiskoromban én is mindig rettegtem, hogy meghal. Bár ő sosem nézett ki annyinak, mint amennyi. Amúgy 30 felett én sem szeretnék szülni már, de azért ha valakinek 31-32 évesen jön össze, az szerintem még nem öreg egyáltalán és ha nagy lesz a gyereke, akkor sem lesznek öreg szülei, az szerintem teljesen normális kor, mondjuk a 45 év egy 12-15 éves gyerekhez.
2013. ápr. 10. 15:48
 38/42 anonim ***** válasza:
szerintem mindkét oldalnak igaza van. én azt gondolom, h ahány gyereket szeretnénk, annyit kell beütemezni 30 éves korig, mert a gyereknek és az anyának is jobb. én is "fiatal" anyuka akartam lenni világ életemben. de ember tervez, isten végez, én 36 éves koromig egyáltalán nem estem teherbe. most is úgy gondolom, bárcsak 10 évvel fiatalabb lennék, a babának is jobb, a terhesség is könnyebb még akkor (állítólag). én kettőt szerettem volna, de most már nagyon necces. nem szeretném, ha egyke maradna, de a két baba meg csak szűkösen fog beleférni, ha egyáltalán. főleg az én "termékenységi rátámmal".
2013. ápr. 10. 16:40
 39/42 anonim ***** válasza:

Off

Milyen szomorú, hogy egy 36 éves fiatal nőt ilyen simán leöregeznek:-(

On: 45 éves vagyok, 25 éves korom óta szerettem volna gyereket, csak most jött össze...5 éves lesz, azaz 40!!! éves öregasszony létemre szültem.

2013. ápr. 10. 19:43
 40/42 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk a 36 éves nő már nem fiatal, de nem is öreg. Az anyasághoz öreg nem nőnek az.
2013. ápr. 10. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!