Ti hány évesen akartok vagy akartatok babát elsőnek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 23:13
21/42 anonim válasza:
28 évesen szeretnék. Párom már megvan hozzá, csak az a gond, hogy ő előbb szeretne babát egy 2 évvel. Hát majd kiderül mi lesz.
22/42 anonim válasza:
Én is 32-33 évesen gondoltam először gyerekre, 35 múltam amikor szültem, most 37 vagyok.
Nem értem azt aki 28 évesen azt vallja, hogy későn szült:-(
23/42 anonim válasza:
Mi nem érhető rajta. Szerettem volna több gyereket is, hogy ne egyke legyen a gyerekem, de mivel későn jött ezért a korunk miatt már nem lehet testvére.
24/42 anonim válasza:
Ha 38 éves lennél megértenem, hogy igy vélekedsz.. Anyum barátnője 35 évesen szült és mindenki total egészséges.
25/42 anonim válasza:
Hát egyrészt már nem 28 vagyok, úgy voltunk vele, ha 29 évesen még netán összejönne akkor bevállaljuk,de nem sikerült sajnos. 30 fölött én meg már vállalok gyereket, fel is kell nevelni, nem akarok öreg anyuka lenni.
26/42 A kérdező kommentje:
Hűű ha jó sokan válaszoltatok :)27voltam amikor összeházasodtunk,1éve próbálkozunk,de sajna nálam nagyok a bajok és mint kiderült ma a páromnál is vannak gondok...Irigykedek akik korán szülők lettek én meg félek hogy átesek a 30ra:((((((
2013. ápr. 9. 15:29
27/42 anonim válasza:
Én azért még a 35-öt sem gondolom "öreg" anyukának, 20 évesen élik az életüket a fiatalok, és te még mindig csak 55!!! lennél. A mai nők nagy része még 70 évesen is jó karban van ha pl. sportol, és odafigyel magára. Anyósom simán lefut engem és 67 éves.
28/42 anonim válasza:
Én a gyerekre is gondolok, nagyon szar dolog, ha az embernek öregek a szülei még akkor is ha jó karban vannak, úgyhogy én 30 fölött már nem vállalok, mert nem akarok rosszat neki, így sajna fiamnak lesz rossz, de ez a kisebbik rossz.
29/42 anonim válasza:
Én mindig azt mondtam h 25évesen szeretnék,most fogom 2hónapmulva tölteni a 24et de már 5 hónapja probálkozunk a párommal eddig semmi sajnos!Remélem hamar össze jön 2 gyerköcöt szeretnénk:D
30/42 anonim válasza:
En nem gondolom, hogy öreg anyuka lennék! Már ugyan 25 évesen szerettem volna, de a párom még nem, így 30 évesen volt az esküvőnk és 31 évesen szültem a kislányomat. Most 33 vagyok és szeretnénk tesót neki. Szerintem az rosszabb egy gyereknek, ha nincs testvére, minthogy esetleg "öreg" szülőnek néz valaki. Különben is mindenki más és egy 30 év feletti nőt inkább érettnek szokás nevezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!