Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hány évesen akartok vagy...

Ti hány évesen akartok vagy akartatok babát elsőnek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 8. 23:13
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
60%
Én 25 éves korom körül szerettem volna,de hamarabb megérkezett a kicsi lányom, 21 éves voltam mikor született, ( pár hónappal később töltöttem a 22-t )
2013. ápr. 8. 23:18
 2/42 anonim ***** válasza:
22 vagyok most, 25-26 évesen szeretnék először szülni, addigra remélhetőleg adott lesz minden körülmény. Párom már megvan. :)
2013. ápr. 8. 23:22
 3/42 anonim ***** válasza:
Én úgy terveztem, hogy olyan 22-23 évesen lennék anya. Bejött. 23 évesen estem teherbe, 24 leszek, mikor születik a kislányunk. :)
2013. ápr. 8. 23:23
 4/42 anonim ***** válasza:
én 26 évesen. de csak jóval később sikerült
2013. ápr. 8. 23:32
 5/42 anonim ***** válasza:
22 vagyok, 26 évesen szeretnék első babát de fiú sajnos még sehol... remélem összejön párt találni.
2013. ápr. 8. 23:49
 6/42 anonim ***** válasza:
17%
Én már 30 évesen szerettem volna, de legkésöbb 25, az exem viszont nem akart így nem lett, A mostani párom 23 évesen ismertem meg és hamar ráálttunk a dologra, de kiderült, nem olyan egyszerű az, így 4,5 év volt mire sikerült, így sajna csak 28 évesen szülhettem és ezért nem leht már több gyerekünk.
2013. ápr. 9. 01:07
 7/42 anonim ***** válasza:

Én 14 éves korom óta szeretnék gyereket. Akkoriban úgy gondoltam, hogy 20 éves korom körül szeretnék szülni. Találkoztam is egy fiúval 19 évesen, de egy év után elég csúnyán váltunk el.

21 évesen ismertem meg a mostani páromat, aki szintén tizenéves kora óta vágyott a babára. Ekkor kitűztük célként, hogy 25 éves koromban fogok szülni. Viszont sajnos az élet felülírta a terveinket és itt vagyok 25 évesen édesanyámnál, mert szét kellett költöznünk és 2 hetente látjuk egymást.:(

Most azon vagyunk, hogy először megint együtt élhessünk, másrészt találjunk egy munkát nekem, hogy 1 év után nekiállhassunk a baba projektnek. Ez viszont kérdéses, hogy mikor fog sikerülni.:( Nagyon remélem, hogy legkésőbb 28 éves koromban már anya lehetek! Főleg, hogy 3 gyereket szeretnénk és nem igazán akartam 30 éves korom után szülni, de ez már nem lesz megvalósítható sajnos.

2013. ápr. 9. 05:38
 8/42 anonim ***** válasza:
Bennem 34 eves korim korul fogalmazodott meg, hogy talan kellene mar egy gyerek. 35evesen szultem.
2013. ápr. 9. 07:01
 9/42 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os, nem értem, azért nem akartok második babát mert 28 évesen szülted az elsőt?

Kedves Kérdező, én 28 évesen ismertem meg a páromat, 29 évesen összeházasodtunk, 31 éves voltam amikor férjem szeretett volna gyereket, én még nem, de belementem. Sokáig nem jött össze. 34 évesen már én is éreztem az anyai ösztönöket, de még mindig kellett 2 évet várni, végül 36 évesen estem teherbe és most félidős vagyok. Valószínűleg a kellemetlen gyerekkorom miatt jöttek későn az anyai érzések.

2013. ápr. 9. 08:22
 10/42 anonim ***** válasza:

én úgy terveztem középiskolás korom óta, hogy 27 évesen férjhez megyek, s 28 évesen jön az első baba, s még 30 előtt a 2.

ehhez képest majdnem 27 évesen férjhez is mentem, de a baba csak 29 évesen sikerült.

18 hkm

2013. ápr. 9. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!