Ti hány évesen akartok vagy akartatok babát elsőnek?
Én 14 éves korom óta szeretnék gyereket. Akkoriban úgy gondoltam, hogy 20 éves korom körül szeretnék szülni. Találkoztam is egy fiúval 19 évesen, de egy év után elég csúnyán váltunk el.
21 évesen ismertem meg a mostani páromat, aki szintén tizenéves kora óta vágyott a babára. Ekkor kitűztük célként, hogy 25 éves koromban fogok szülni. Viszont sajnos az élet felülírta a terveinket és itt vagyok 25 évesen édesanyámnál, mert szét kellett költöznünk és 2 hetente látjuk egymást.:(
Most azon vagyunk, hogy először megint együtt élhessünk, másrészt találjunk egy munkát nekem, hogy 1 év után nekiállhassunk a baba projektnek. Ez viszont kérdéses, hogy mikor fog sikerülni.:( Nagyon remélem, hogy legkésőbb 28 éves koromban már anya lehetek! Főleg, hogy 3 gyereket szeretnénk és nem igazán akartam 30 éves korom után szülni, de ez már nem lesz megvalósítható sajnos.
Kedves 6-os, nem értem, azért nem akartok második babát mert 28 évesen szülted az elsőt?
Kedves Kérdező, én 28 évesen ismertem meg a páromat, 29 évesen összeházasodtunk, 31 éves voltam amikor férjem szeretett volna gyereket, én még nem, de belementem. Sokáig nem jött össze. 34 évesen már én is éreztem az anyai ösztönöket, de még mindig kellett 2 évet várni, végül 36 évesen estem teherbe és most félidős vagyok. Valószínűleg a kellemetlen gyerekkorom miatt jöttek későn az anyai érzések.
én úgy terveztem középiskolás korom óta, hogy 27 évesen férjhez megyek, s 28 évesen jön az első baba, s még 30 előtt a 2.
ehhez képest majdnem 27 évesen férjhez is mentem, de a baba csak 29 évesen sikerült.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!