Fealdtam. Ti, akik nagyon akartatok/akartok babát, mikor már úgy voltatok vele, hogy nem akar összejönni, utána sikerült?
Mert már nem tudom miért nem akar jönni a picúr?Feladtam.Csak eggyüttt leszünk apával és csak bízunk...de már nagyon nem foglalkozom azzal mikor mit,és hogyan...
Talán majd így fog sikerülni?
Szia!
Nekem mind a két lányom egyből megfogant, így én ezen a téren nem tudok tapasztalatot/tanácsot mondani. Éppen ezért remélem nem haragszol, hogy írok de csak szeretem volna le írni, hogy nagyon nagyon szurkolok nektek hogy minél előbb megfoganjon a babátok.
Szerintem a ti angyalkátok már nagyon várja mikor költözhet be a pocakodba. Ne görcsöljetek rajta csak simán szeressétek egymást a párotokkal!!!!!
Köszi szépen,hogy írtatok!
32éves elmúltam,párom 34 lesz.5éve próbálkozunk....
Szia!
Voltál doknál? Mit mondtak?
Nagyon sajnállak, én 2 évig próbálkoztam, de azt is alig bírtam ki.
Most történik az alábbi velem:
Nem várt naoján a doki kicsit emelkedett hcg-t talált, de olyan alacsony volt (5), hogy azt mondta, ez nem terhesség, nem ágyazódott be jól, elhalt. Teljesen magam alatt voltam, feladtam, "mensi" megjött pár napra, készültem a műtétemre (meddőség miatt), erre tegnap, 1 héttel a "nemvárt" után a kontroll hcg-m közel 500 volt. Most várunk, hogy mi lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!