Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fealdtam. Ti, akik nagyon...

Fealdtam. Ti, akik nagyon akartatok/akartok babát, mikor már úgy voltatok vele, hogy nem akar összejönni, utána sikerült?

Figyelt kérdés

Mert már nem tudom miért nem akar jönni a picúr?Feladtam.Csak eggyüttt leszünk apával és csak bízunk...de már nagyon nem foglalkozom azzal mikor mit,és hogyan...

Talán majd így fog sikerülni?

2010. febr. 23. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno 2 évig hiába próbálkoztunk,nem jött a bébi.Én 23 voltam. Már bebeszéltem magamnak, hogy én meddő vagyok (páromnak volt már egy fia).És mikor nem görcsöltem tovább a témán, teherbe estem.És most van egy gyönyörű kislányom.
2010. febr. 23. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed. Ne foglalkozz vele. Mi 4 évet vártunk a kislányunkra aki 6 insem és 2 lombik után spontán jött. Álmunkban sem hittünk már spontán terhességben.. Szóval szeressétek egymást csak simán s jön az a bébi előbb utobb!!
2010. febr. 23. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is lemondtam már arról,hogy terhes lehetek akármikor is,akkor estem teherbe kicsi lányommal aki már 21honapos.Élvezzétek egymást pároddal és ne akarj görcsösen babár.Hidd el sikerülni fog.:)Sok sikert.
2010. febr. 23. 16:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje próbálkoztok és hány éves vagy, megkérdezhetem? K
2010. febr. 23. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Nekem mind a két lányom egyből megfogant, így én ezen a téren nem tudok tapasztalatot/tanácsot mondani. Éppen ezért remélem nem haragszol, hogy írok de csak szeretem volna le írni, hogy nagyon nagyon szurkolok nektek hogy minél előbb megfoganjon a babátok.

Szerintem a ti angyalkátok már nagyon várja mikor költözhet be a pocakodba. Ne görcsöljetek rajta csak simán szeressétek egymást a párotokkal!!!!!

2010. febr. 23. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most értem el arra a szintre,hogy elég volt. Idegeim sajnos kikészültek,nem bírják tovább. Elég volt a sok kudarcból,szenvedésből. Az erő legyen veled is,szükséged lesz rá!:)
2010. febr. 24. 01:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti vagyok, elrontottam. Pároddal, nem párotokkal.
2010. febr. 24. 05:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,hogy írtatok!

32éves elmúltam,párom 34 lesz.5éve próbálkozunk....

2010. febr. 24. 08:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál doknál? Mit mondtak?

Nagyon sajnállak, én 2 évig próbálkoztam, de azt is alig bírtam ki.

2010. febr. 24. 08:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Most történik az alábbi velem:

Nem várt naoján a doki kicsit emelkedett hcg-t talált, de olyan alacsony volt (5), hogy azt mondta, ez nem terhesség, nem ágyazódott be jól, elhalt. Teljesen magam alatt voltam, feladtam, "mensi" megjött pár napra, készültem a műtétemre (meddőség miatt), erre tegnap, 1 héttel a "nemvárt" után a kontroll hcg-m közel 500 volt. Most várunk, hogy mi lesz..

2010. febr. 24. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!