Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességre utaló jel?

Terhességre utaló jel?

Figyelt kérdés

Ha az együttlét után 5 nappal nagyon fáj a derekam egészen a lábamig hatol a fájdalom, mensi szerű görcseim vannak,de nagyon erős, álomkór van rajtam és ráz a hideg az lehet babától?

Gondoltam arra is, hogy felfáztam, de az csak a görcsöt okozhatja, a többit elvileg nem. Tudom, hogy nagyon korai, tesztelni még nagyon sokáig nem érdemes, ezért érdelel, hogy másnál volt-e hasonló ilyen hamar.

Köszi a válaszokat

2013. ápr. 8. 10:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
de nem érted, hogy max. azt érezhetnéd, hogy a kis petesejt kering benned? azt meg nincs, aki megérzi. persze az agyunk képes fura dolgokat produkálni, és könnyen be tudunk beszélni magunkat mindenfélét, de felesleges türelmetlenkedni.
2013. ápr. 8. 11:31
 22/28 A kérdező kommentje:
az előbb már írtam, hogy értem, egyszerűen csak megindokoltam, hogy miért tettem fel a kérdést!
2013. ápr. 8. 11:34
 23/28 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező! Én teljesen megértelek. A nők elég nagy százaléka nem érez semmit a kimaradt mensi előtt, de ez nem azt jelenti, hogy senki. Én pl nem is egy tünetet produkáltam még a beágyazódás előtt. Butaság azt gondolni, hogy beágyazódás előtt még nem lehetnek tünetek. Leegyszerűsítve a dolgokat: A petefészekben a kiszabadult pete helyén, ha nincs megtermékenyülés, akkor a sárgatest átalakul heges testté, de ha létrejön a megtermékenyülés, akkor sárgatest elsorvadás helyett szépen kifejlődik és elkezdi termelni a hormonokat. Én ezt első terhességemnél tutira megéreztem, szurkált a petefészkem környéke (ilyet azelőtt sosem éreztem, és azóta sem), illetve a melleim a hormonok hatására nagyon-nagyon érzékenyek lettek. Az ébredési hőmérsékletem sosem látott értékeket mutatott, 2-3 tizeddel magasabb volt a hőm, mint egyébként a luteális szakaszban szokott lenni. Ez máris 3 tünet, amit még a beágyazódás előtt éreztem. Ja és napközben én is borzongtam, rázott a hideg és 37,3 körül volt a hőmérsékletem. (megmértem, mert érdekelt, hogy csak úgy ráz a hideg, vagy tényleg hőemelkedésem van). És tutira nem voltam beteg, ezt is a hormonok okozták. Ez a borzongás viszont már a peteérés után kb egy héttel kezdődött, úgyhogy ezt már ne számoljuk a beágyazódás előtti tünetek közé. Ekkor már elkezdődött a beágyazódás. Kb 5 hetesen kezdődtek a klasszikus tüneteim: émelygés, aluszékonyság, stb.

Sok sikert, drukkolok neked, hogy a tested ne csapjon be és baba legyen a dologban!

2013. ápr. 8. 12:36
 24/28 anonim ***** válasza:
51%

Ha jól olvastam ilyet senki sem kérdezett még:

Mikor kellene megjönnie?

Nem lehet hogy előbbi aktusból sikerült a dolog és azt érzed?

Illetve még hogy nem lehet hogy most van peteérésed??

Hanyadik ciklusnapodon jársz?

Vakbélgyulladás??

2013. ápr. 8. 18:45
 25/28 anonim ***** válasza:
22%
Ha a jobb lábad helyett a balt emeled, az is a beágyazódás jele........
2013. ápr. 8. 19:45
 26/28 A kérdező kommentje:
A tegnapi 11:19-es és 19:45-ös hsz-t válaszra sem méltatom, hiszen már minősítették önmagukat!
2013. ápr. 9. 08:49
 27/28 A kérdező kommentje:
Vakbélgyulladás, medencegyulladás kizárva! Biztos, hogy nem előbbi aktus miatt érzem :) Nem most van peteérésem, mert azért annak nincsenek ilyen erős tünetei. Köszi a választ.
2013. ápr. 9. 08:52
 28/28 A kérdező kommentje:
12:36-os köszönöm a választ, megnyugtató, hogy más is érez tüneteket beágyazódás előtt:) persze nem biztos, hogy az én tüneteim arra utalnak, majd kiderül :)
2013. ápr. 9. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!