Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességre utaló jel?

Terhességre utaló jel?

Figyelt kérdés

Ha az együttlét után 5 nappal nagyon fáj a derekam egészen a lábamig hatol a fájdalom, mensi szerű görcseim vannak,de nagyon erős, álomkór van rajtam és ráz a hideg az lehet babától?

Gondoltam arra is, hogy felfáztam, de az csak a görcsöt okozhatja, a többit elvileg nem. Tudom, hogy nagyon korai, tesztelni még nagyon sokáig nem érdemes, ezért érdelel, hogy másnál volt-e hasonló ilyen hamar.

Köszi a válaszokat

2013. ápr. 8. 10:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
senki nem volt bunkó, te vagy értetlen. leírtuk 5-en, hogy nem lehet jele. ettől még lehetsz terhes, de várj még egy 10 napot:)
2013. ápr. 8. 11:09
 12/28 A kérdező kommentje:
Én próbáltam normálisan beszélni mindenkivel, nem értem miért kell rögtön lehurrogni és hülyének nézni, azért mert valamit esetleg rosszul gondolok. Nem egy 14 éves felelőtlen csitri vagyok aki berúgott és elfelejtett védekezni.
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
bocs, de az szex után 5 nappal tünetek elképzelés azért elég meredek:)
 14/28 A kérdező kommentje:
hát nem tudom én idegennek soha nem mondanék ilyet hogy értsd már meg légyszi, na mindegy :D azt már felfogtam, hogy nem lehet terhesség jele
2013. ápr. 8. 11:10
 15/28 anonim ***** válasza:
59%
nem, te csak lebunkózol idegeneket:) na de ne térjünk el a tárgytól, most már akkor tudod, sok sikert a következő 10 napra.
2013. ápr. 8. 11:12
 16/28 A kérdező kommentje:
Azt hiszen nem én kezdtem, csak reagáltam...
2013. ápr. 8. 11:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Előre is elnézésédet kérem,tényleg nem akarok bunkó lenni vagy bántani téged és remélem,hogy összejön a baba ha azt szeretnéd,de ezt elolvastad mit irtál?:)

tudom, hogy még nem ágyazódhatott be hiszen annak 10-14 nap kell én arra gondoltam, hogy esetleg magát a beágyazást érzi a testem a görcsöléssel.

2013. ápr. 8. 11:19
 18/28 anonim ***** válasza:
57%

Vagy tudod mi lehet?

Akkorát szexeltetek, hogy belesajdult a derekad, mert úgy gerincre fektetett az embered, és azóta is beleborzongasz az orgazmusba!

Csak erre tudok gondolni!

2013. ápr. 8. 11:19
 19/28 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, most olvastam vissza mit írtam így már értem miért néztetek hülyének :D Én kérek elnézést :)

Szóval tudom, hogy 10-14 nap kell a begyázódásnak, csak mint írtam az elsőnél is hamar megéreztem. Ott tutira tudom mikor fogant és pár napra rá úgy éreztem magam, persze lehet, hogy semmi összefüggés. Csak emiatt tettem fel a kérdést, de már bánom. Köszönöm, hogy kedves voltál :)

2013. ápr. 8. 11:28
 20/28 A kérdező kommentje:
* úgy éreztem magam, mint most
2013. ápr. 8. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!