Terhességre utaló jel?
Ha az együttlét után 5 nappal nagyon fáj a derekam egészen a lábamig hatol a fájdalom, mensi szerű görcseim vannak,de nagyon erős, álomkór van rajtam és ráz a hideg az lehet babától?
Gondoltam arra is, hogy felfáztam, de az csak a görcsöt okozhatja, a többit elvileg nem. Tudom, hogy nagyon korai, tesztelni még nagyon sokáig nem érdemes, ezért érdelel, hogy másnál volt-e hasonló ilyen hamar.
Köszi a válaszokat
Előre is elnézésédet kérem,tényleg nem akarok bunkó lenni vagy bántani téged és remélem,hogy összejön a baba ha azt szeretnéd,de ezt elolvastad mit irtál?:)
tudom, hogy még nem ágyazódhatott be hiszen annak 10-14 nap kell én arra gondoltam, hogy esetleg magát a beágyazást érzi a testem a görcsöléssel.
Vagy tudod mi lehet?
Akkorát szexeltetek, hogy belesajdult a derekad, mert úgy gerincre fektetett az embered, és azóta is beleborzongasz az orgazmusba!
Csak erre tudok gondolni!
Utolsó előtti, most olvastam vissza mit írtam így már értem miért néztetek hülyének :D Én kérek elnézést :)
Szóval tudom, hogy 10-14 nap kell a begyázódásnak, csak mint írtam az elsőnél is hamar megéreztem. Ott tutira tudom mikor fogant és pár napra rá úgy éreztem magam, persze lehet, hogy semmi összefüggés. Csak emiatt tettem fel a kérdést, de már bánom. Köszönöm, hogy kedves voltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!