Terhességre utaló jel?
Ha az együttlét után 5 nappal nagyon fáj a derekam egészen a lábamig hatol a fájdalom, mensi szerű görcseim vannak,de nagyon erős, álomkór van rajtam és ráz a hideg az lehet babától?
Gondoltam arra is, hogy felfáztam, de az csak a görcsöt okozhatja, a többit elvileg nem. Tudom, hogy nagyon korai, tesztelni még nagyon sokáig nem érdemes, ezért érdelel, hogy másnál volt-e hasonló ilyen hamar.
Köszi a válaszokat
nem szerintem a biológia szerint nem. egyrészt állapotos vagyok, nagyon korai pozi teszttel, két babával, első tünetem 6 hetesen volt a durva hányinger.
másrészt, együttlét után napokig vándorol a petesejt, ami megtermékenyült, majd még több nap, mire beágyazódik, amikor is elkezd termelődni a hcg hormon AMI felelős a tünetekért. tehát, ha nagyon érzékeny vagy, bár ez igen ritka, mert én két babával a pocakomban se voltam érzékeny, de HA mégis, az első jele a kimaradt menses körül lehet.
Kedves első, tudom, hogy még nem ágyazódhatott be hiszen annak 10-14 nap kell én arra gondoltam, hogy esetleg magát a beágyazást érzi a testem a görcsöléssel.
Köszi a választ.
Biztos, hogy nem idegbecsípődés, az egy kicsit más, akkor inkább a felfázás. Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!