Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jön össze a baba? (a...

Nem jön össze a baba? (a többi lent)

Figyelt kérdés
2éve próbálkozunk, de nem jön a várva-várt baba. Nincs semmi bajunk ami miatt nem lehetne. Akkor miért nem sikerül? Volt így valaki? És hogy lehet nem rágörcsölni, mikor annyira vágyom rá?. Lelkileg már nem bírom. Írna aki hasonló helyzetben van?
2013. ápr. 3. 21:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bármit megtennék a babáért. Most jövő hét szerdán kellene megjönnie 29.-én volt pém tegnap fájt a hasam mint ha meg akart volna jönni 29-32 naposak a ciklusaim 16.nap volt pé. Ma viszont iszonyatos fej fájásra ébredtem ami még mindig tart. frontra érzékeny vagyok de mielőtt megjön akkor is ez van. Nem merek reménykedni.
2013. ápr. 4. 09:23
 12/21 ketteske ***** válasza:
3-as vagyok, nekem is hatrahajlo a mehem,de nekunk a misszionarius poz jott be. :)
2013. ápr. 4. 10:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Az velem a baj h.mikor közeledik a nem várt napja kb.előtte egy héttel olyan érzésem van h.mindjárt megőrülök jár az agyam és persze tesztelek 2naponta. Tudom h.beteges ne bántsatok ezt az érti aki átélte már amit én vagy más akinek nem sikerült. 30 éves leszek és a világ fájdalma az enyém. Gondoljátok h.egy szakemberhez kellene fordulnom? Hogy legyek urrá a sikertelenség okozta depimen?
2013. ápr. 4. 10:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Én teljen tudom mit érzel. Én már majdnem 7 éve várok az első babámra.

Endokrinológusnál is voltál? Cukor-inzulin terhelésen?

A nődoki és a meddőségi szakorvos szerint sincs semmi bajom. Elmentem endodokihoz. Kiderült inzulinrezisztenciám van és pm-alulműködésem. Ha nem voltál akkor menj el endodokihoz!

2013. ápr. 4. 10:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Még nem voltam. Mit csinál velem?
2013. ápr. 4. 10:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Csak feltesz rengeteg kérdést és ad beutalót vérvételre. Én nagyon tudom ajánlani! Nekem ő segített!
2013. ápr. 4. 11:36
 17/21 A kérdező kommentje:
Keresek egyet, bár megbízom a nődokimban, 6éve egyhez járok ő genetikus is. Endokrinológiára mehetek ezzel a problémával? Mármint mondjam el neki h.nem jön a gyermek áldás?
2013. ápr. 4. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen!
2013. ápr. 4. 13:22
 19/21 anonim ***** válasza:
NEkünk 1,5 évet kellett "csak" várni a kislányunkra. Minden rendben volt, éreztem a peteérést, párom eredményei is szuperek voltak, ovuteszt...és mégsem jött a baba. Mi 1 év után mentünk meddőségibe, mert én is elmúltam akkor 31, és nem bírtam várni. Gyorsan lezajlott az első inszemináció és láss csodát összejött a baba. Mi arra gondolunk, hogy az lehetett a baj, hogy nem jutnak fel a kiskatonák a méhbe, mert a hüvely nyákja olyan ellenanyagot termel, ami megöli szegénykéket. Erre való a pct teszt, amit nálam nem végeztek el, de ez gyakori probléma lehet. Így inszeminációval teherbe lehet esni, vagy fél évig csak gumival kell csinálni hogy a szervezet feladja az ellenanyag termelést. Mi nem bírtuk volna ezt kivárni. Most éppen egy újabb inszemen vagyok túl, mert hogy kistesót szeretnénk. Szóval én ajánlom neked ezt a pct-teszte, ami nagyon egyszerű és nem drága.
2013. ápr. 4. 13:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy élvezzétek ki a pároddal, amíg ketten vagytok, mert bármennyire akarod azt a babát, hidd el néha vissza fogod sírni ezt az időszakot is. Mindenki csak rózsaszínnek gondolja a babázást, de hidd el nagyon nehéz, főleg az eleje. És senki nem figyelmeztet erre, hogy milyen nehéz lesz. NEm volt szülés utáni depim, de nehéz időszak volt az első pár hónap. Imádom a lányom, mégis ezt azért ki kell mondani. Élvezd ezt az időszakot lesz babád előbb-utóbb!!!
2013. ápr. 4. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!