Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jön össze a baba? (a...

Nem jön össze a baba? (a többi lent)

Figyelt kérdés
2éve próbálkozunk, de nem jön a várva-várt baba. Nincs semmi bajunk ami miatt nem lehetne. Akkor miért nem sikerül? Volt így valaki? És hogy lehet nem rágörcsölni, mikor annyira vágyom rá?. Lelkileg már nem bírom. Írna aki hasonló helyzetben van?
2013. ápr. 3. 21:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nyugi! :) A barátnőmék 10 évig (!) próbálkoztak és végül összejött! Jó, mondjuk ez egy 'extrém' eset, az átlag embernek hamarabb összejön (szerintem). Nekünk első próbálkozásra sikerült. Ne adjátok fel, bármikor sikerülhet! Biztosan borzalmas érzés lehet, de gondoljatok arra, hogy mennyire jó lesz, ha majd terhes leszel! :)

Sok sikert! :)

2013. ápr. 3. 22:03
 2/21 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk 3 év után sikerült.

Mit jelent az, hogy nincs semmi bajotok? Miket vizsgáltak eddig?

Szerintem sehogy nem lehet nem rágörcsölni. Akarsz valamit és nem sikerül, persze, hogy erre gondolsz. Én görcsöltem és mégis sikerült! :-) Már 11 hónapos a kislányom, szeretnénk tesót, de eddig nem sikerült. Még nem görcsölök! :-)

2013. ápr. 3. 22:22
 3/21 ketteske ***** válasza:
en is gorcsosen akartam,4 evig probalkoztunk, aztan mar nem birtam tovabb es bejelentkeztem lombikra. mire fogadtak volna terhes lettem, es januarban megszuletett a baba. nekem segitett,hogy lejott rolam a lelki teher es hogy majd a lombik megoldja a problemam. tokre felszabadultam,hogy lett egy idopontom a kaaliba.
2013. ápr. 3. 22:36
 4/21 A kérdező kommentje:
Engem vizsgáltak uhval nincs ciszta kicsit hátrahajló a méhem. Hormon labor jó petevezeték átjárható nincs gyulladás a szervezetembe. Páromnál is minden jó, labor is meg a sperma minősége is. Akkor miért nem akar jönni? Már nálunk is fölmerült a lombik de szeretnék spontán várandós lenni. Semminek érzem magam. 10év? Atya ég azt nem bírom ki. Nagyon szeretném a babát.
2013. ápr. 3. 23:16
 5/21 anonim ***** válasza:

Nekem is hátrahajló a méhem. És már van egy két és fél éves lányom. Nem okozott gondot, nem is tudtam róla, csak amikor már terhes voltam.

Az orvosom azt mondta, hogy szex után hasra kell feküdni. Ennyi!

Remélem, hogy segítettem!

2013. ápr. 4. 00:13
 6/21 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni mert ez még nem volt, gyertya állás nem segített. 4 hónapja iszok teákat vitamint is szedünk még sincs semmi eredménye. Szerintetek összejöhet? 2 alatt semmi, reménykedhetek még? Köszi az eddigi válaszokat.
2013. ápr. 4. 07:18
 7/21 A kérdező kommentje:
2év alatt semmi akart lenni, lemaradt az év.
2013. ápr. 4. 07:19
 8/21 anonim ***** válasza:

Nekem is hátra hajló méhem van.

Amikor a lányom sikerült akkor általában kutyapózban szeretkeztünk.

Most a tesó 10 hónap után jött össze, mert későn jutott eszünkbe hogy hátulról kéne. Februárban 3X voltunk együtt, középidőben hátulról és utána hason fekve maradtam egész éjjel, és láss csodát terhes vagyok! :D

Próbáljátok ki!

Mellé még hőmérőztem is!

2013. ápr. 4. 08:24
 9/21 A kérdező kommentje:
Kezdek lemondani róla h.összejön valaha is. Én hátulról nem szeretem de megpróbáljuk hátha sikeres lesz. Köszi. ;-)
2013. ápr. 4. 09:06
 10/21 anonim ***** válasza:

Én se szeretem hátulról! Sőt utálom! De ha ez kell a babához, hát legyen! :D

8-as válaszoló

2013. ápr. 4. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!