Peteérés ideje alatti héten minden második nap együtt vagyok a párommal, egészségesen étkezünk, cickafark fü teát iszom, vitamint szedünk... mégsem jön össze a baba. Miért nem, mit lehetne még tenni?
Ne legyen ennyire naptárszerű a dolog, nagyon be volt üzemezve, lazábban vegyétek kicsit, nyilván ha sokszor próbálkoztatok, akkor érdemes lenne orvost felkeresni.
2013. márc. 26. 11:16
2/12 anonim válasza:
*ütemezve*
2013. márc. 26. 11:16
3/12 A kérdező kommentje:
Elég rendszeres a nemi életünk ( nem csak arra az egy hétre korlátozodik), ezért sem értem hogy miért nem jön össze :(
2013. márc. 26. 11:26
4/12 anonim válasza:
Nyugodj meg én is ugyan ebben a cipőben vagyok csak várjuk a csodát már 8 hónapja! És eddig semmi nagyon nehéz a várakozás és vicc amikor azt mondják ne görcsölj rá azért nem jön!Ez hülyeség!!! Vannak olyan hetek hogy nem is foglalkozom vele nem érdekel csak élvezem a párommal az együttléteket és mégis megjön, van mikor vágyom rá és akkor sem eddig nem volt eredménye!Javaslom menjetek el orvoshoz hogy megnyugodjatok hogy mind a kettőtökkel minden rendben van e!! Én is már elmentem és csinálom azt amit az orvos előírt és várom a csodát elvileg minden rendben van nálunk és mégsem jön.... ez egy ÓRIÁSI CSODA a fogantatás sokan akik egy szexből megfogannak nem is tudják mekkora szerencséjük van és értékelni sem fogják úgy ahogy én aki már régebb óta mindent megtesz a babájukért hogy egyátalán megfoganjon! Nagyon nagy kitartást és pozitív gondolatokat kívánok neked! Hiszen ezt lelkileg idővel egyre nehezebb elfogadni! Főleg így hogy feljön ide az ember beszélgetni szeretne hasonló helyzetű nőkkel és olyan kérdéseket olvasol hogy lehetek terhes?? már 4 teszt pozitív nem jött meg fáj mindenem megnéznétek a képet hogy tényleg az vagyok e ?? NEVETSÉGES!!!! De egy idő után ezen is már csak nevet az ember! KITARTÁS neked!
2013. márc. 26. 11:55
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, neked is!
2013. márc. 26. 11:58
6/12 anonim válasza:
NEkem viszonylag hamar megfogant a babám de nem hinném h kevésbé értékelem és vagyok hálás érte mint Te. Ez egy kicsit erős megjegyzés volt szerintem!
2013. márc. 26. 12:29
7/12 anonim válasza:
Szerintem is erős volt. Mi az utolsó együttlétnél nem görcsöltünk, 1év próbálkozás után, csupán csak szerettük egymást, aztán nem jött meg. Én a saját példámról tudom.
De az tény, akinek elsőre összejön, az ugyan úgy értékeli.. mert ha akarják a gyereket, akkor mi van? Csak egy pár harcol érte, míg a másiknak elsőre összejön. Attól még értékelni fogják..
2013. márc. 26. 12:37
8/12 anonim válasza:
Bocsánat , csak amit látok az alapján ítélkezem barátnőm 1 alkalomból teherbe esett nem várták nem akarták és már lassan szül és nem boldog nem értékeli nem akarta = nem tudja milyen az hogy várni rá! Nekem konkrétan azt mondja állandóan hogy biztos görcsölök , erre ne is gondoljak na ilyen nincs! Rosszul esik igen is hogy nem jön!Másik barátnőm még direkt mondja is hogy én már ha a férje alsónadrágját kimossa attól teherbe esik egy óvatlan alkalom és putty egyátalán nem úgy gondolnak a babavárásra mint én mert IGEN várom a babát! Elnézést ha megsértettem bárkit is azzal amit mondtam!
2013. márc. 26. 12:49
9/12 anonim válasza:
nekünk elsőre összejött a baba és vágytam rá..örültem neki ugyan ugy mintha éveket vártam volna ez nem jo megjegyzés volt...((
és imádom miota megfogant és még mindig imádom az életemet adnám érte 3 éves....
Ugyhogy nem jo ez az általánositás..mi készültünk a babára...hőmérőztem és első honapban összejött mást nem csinálta,...3 naponta voltunk együtt mikor pé volt minden nap...
De lécci ne általánosits hogy aki nem vár a babára nem is szereti..és nem becsüli mert ez hülyeség..
2013. márc. 26. 13:06
10/12 anonim válasza:
Jázusom most ez komoly , tényleg ennyire felháborító volt a véleményem! Szerintem a kérdezőnek biztatásra van szüksége! Az hogy elsőre megfogantál és sikerült attól neki nem lesz jobb kedve!! Nem azt ítélem el amikor valaki várja hanem azt mikor nem várja felelőtlenül szexel és felelőtlenül egy szexből gyerek születik! Olvassátok már vissza! Elnézést is kértem és le is írtam a konkrét példát amire gondoltam MÉGEGYSZER nem az elitélendő ha várod és sikerül hanem az hogy ha nem akarod és becsúszik egy alkalomból és nem vagy tőle boldog mert akkor ott lett volna a lehetőség hogy gumit húzzon az ember párja!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!