Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön össze a baba?

Csitta82 kérdése:

Miért nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
Peteérés ideje alatti héten minden második nap együtt vagyok a párommal, egészségesen étkezünk, cickafark fü teát iszom, vitamint szedünk... mégsem jön össze a baba. Miért nem, mit lehetne még tenni?
2013. márc. 26. 11:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én igazábol csak annyit szerettem volna tudni hogy van e még valami amit megtehetnék hogy terhes lehessek. Tudom hogy nem jó érzés az amikor várnád a dupla csikot a teszten, és helyette a mensid jön meg. :( sajnos én is ebben a cipőben járok.Miközben másoknak olyan könnyen összejön. Ennek is örülök hiszen a testvéremnek két csodás gyerköce van:)

Csak már érezzük azt hogy a boldogságunk amit a párunk ad " már nem elég" hiszen nőnek születtünk, arra hogy egyszer majd anyák legyünk. Mindenkinek türelmet és kitartást kivánok...magamnak is...

2013. márc. 26. 16:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan párt, akik 12 éven keresztül próbálkoztak sikertelenül, 7 lombikon mentek keresztül ez idő alatt, amiből az utolsó terhességgel végződött, de elment sajnos. Aztán amikor már feladták, és befejezték a lombikot, és elfogadták a helyzetet és beletörődtek, akkor spontán megfogant a kisfiuk, aki már 2 éves. Minden orvos azzal magyarázta ezt, hogy lelki meddőségben szenvedett az anyuka 12 éven keresztül, és azért jött össze ilyen meglepetésszerűen, mert ez a stressz megszűnt azzal, hogy beletörődtek a sorsukba.

Szóval szerintem tényleg sokszor igaz az, hogy lelki eredetű a dolog, és a rágörcsölés okozza, de azért nem minden esetben. Így ha valaki már régebb óta sikertelenül próbálkozik, akkor érdemes lehet kivizsgáltatni magát mindkét félnek.

Ja, és több ehhez hasonló történetet is hallottam már...viszont az is biztos, hogy könnyű azt mondani, hogy ne görcsölj rá!

2013. márc. 26. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!