Tabletta után mikor jöhet össze először a baba?
Párommal kisbabát szeretnénk, így abbahagytam a tabletta szedését. Szerdán jött meg, szombaton már nem volt, így vasárnap már együtt is voltunk élesben.
Lehetséges, hogy már az első hónapban sikerüljön? :)
Persze, lehetséges:) Én 1 tablettát később vettem be és most 11 hónapos lánykám éppen szundít:)
És 2 hete hagytam abba a tabletta szedését mert ráálltunk a kis tesó projektre. Kíváncsi vagyok mikor jön össze.
Drukkolok neked:)
Még annyit, hogy vannak orvosok, akik ajánlják a 3 hónap "tisztulási" időt, és vannak akik szerint pár nap alatt kiürül a hormon a szervezetből. Mennyi ideig szedted a tablettát?
Másik: Elvileg fogamzásgátló tabletta abbahagyása után nagyobb az esély a gyors teherbeesésre, vagy ikerterhességre.
Èn tavaly júniusban hagytam abba a gyógyszert (Nuvaring),még eddig nem sikerült terhes legyek :(
Deviszont sokakkal beszéltem itt az oldalon,hogy nekik már az elsö hónapban összejött,tehát látod van akinek "szerencséje" van és hamar összejön...
Hajrá! :)
Sok sikert!
Szia.
Az én orvosom azt mondta,amikor rákérdeztem a baba dologra,hogy a gyógyszer abbahagyása után mennyi időt kell várni a próbálkozásig,azt mondta,hogy elegendő 1 hónap,mivel én alacsony hormontartalmú gyógyszert szedtem és ennek nem kell sok időt hagyni(Jangee).Viszont mi a biztonság kedvéért rá vártunk 3 hónapot és azután kezdtünk el próbálkozni,és a 3.ra sikerült is :) Ja és 3 és fél évig szedtem a gyógyszert :)
Sok sikert nektek!! :)
28+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!