10 év tabletta szedés után nem jön a baba. Mi lehet a baj?
Arra lennék kíváncsi, melyik hormont kavarhatta meg a tabi elhagyása?
Nőgyógyász nem lát elváltozást, tüszőrepedést igazolta, hogy akkor volt. Elküldött hormon vizsgálatra, de amíg arra várok hátha valaki tud valami okosat hozzáfűzni.
Palástfüvet iszom. Vitaminokat szedek.
A mostani ciklus görbe persze még nem teljes, de ebben már barnázgattam. Az kizárja a terhesség létrejöttét?
Itt vannak a hőmérsékleti görbéim:
Bíztonság kedvéért, hogy megnyugodj vegyél egy tesztet. Nagyon drukkolunk nektek!
(23 hetes kismama)
Aranyosak vagytok! :-) Ma teszteltem egyet. Negatív volt, de nem adom fel! :-)
A párom még nem volt vizsgálaton. Ha nem jön össze most sem a baba, akkor elmegy.
Köszi nektek!
Hát most nem sikerült. :-( A hormonvizsgálat mindent jónak mutatott.
Viszont kaptam a nőgyógyászomtól Mastodynon cseppeket. Ami állítólag 1-3 hónap alatt rendbe vágja a ciklust.
Miután az én ciklusom nincsen rendben a tabletta abbahagyása óta, ezért felírta a nőgyógyászom a Mastodynont. 1-3 hónapot mondott, hogy utána általában visszaállt eddig minden páciensének vele. Miután nekem van össze-vissza ciklusom, nem a páromnak indokolt vizsgálatra menni. Természetesen tudjuk, hogy sok helyen a férfivel van a gond, de nálunk nekem volt 2 hét a barnázgatás + menzi.
Ha a ciklus visszaállt és akkor sem jön a baba, akkor mehet a vizsgálat. De egyelőre nem gondoljuk, hogy nagy gond lenne velünk.
Csak, hogy a kérdésem lezárt legyen! :-)
Jelentem a Mastodynon beállította a ciklusomat és most 9 hetes kismama vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!